jaz mislim, da otrok sodi v svojo posteljico in da tam veliko boljše spi kot če spi v poselji z staršema.
Še boljše, če je v drugi sobiuser posted image Vsaj pri nas se je tako pokazalo.
jst sem tud tak mislila, sem strogo zagovarjala to stališče celo

in sem eno leto vstajala po desetkrat na noč, plus še lubi eneparkrat

tko dolgo, da sem se dobesedno zrušla, sesulo me je čist....pol sem se pa vprašala - a je treba

in ko sma šla zvečer spat in prvič ko se je tamala zbudila, sem jo k seb vzela in smo srečno spali dalje do jutra

pa je bil mir, pa je začela na splošno boljše spat, no pol je pršu pa bratec in jo je izrinil

tko da zdej lepo spi v svoji sobi, tamalga pa okol 4ih, ko se zbudi, vzamem k seb pa je. časa in možnosti za intimo je pa glih tko več kot dovolj. pa tamala se še zdej kej zbuja, no zadnje dni spi po celo noč

pa ko bo tamal tolk velik, da ga sestrca ne bo mogla v spanju pomučkat, jo bom pa magar spet k nama vzela, če ga bo srala ponoč, sej mamo veliko postlo pa lohk vsi spimo not

da pa zarad tega partnerski odnos trpi, pa ne verjamem, najin pač ne. druge je pa, če te to moti in si ne znaš oz. ne želiš znat zorganizirat zadev.