writing-img

gastroskopija nujno

clock-img

21.04.2008, 17:40

clock-img

*erika*

pencil-img

938

mene pa zanima ce je od katere otrok imel gastroskopijo?moj sin je star 2 leti in ima zaradi bruhanja u sredo gastroskopijo in me zanima kako jo izvedelo pod narkozo ali ne,ker moj sin nebi dovolil da mu cevko porinejo u zelodc.in zanima me ce so otroci potem ostali u bolnici ali so se isti dan sli domov?

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

21.04.2008, 20:14

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Moj sinko je bil že velikokrat na gastroskopiji. Narkoza je odvisna od bolnišnice. V Mariboru je ne dajo, vsaj takrat je niso, ko sva midva bila v bolnišnici, v Ljubljani pa jo dajo.
V Ljubljani poteka takole. Zjutraj prideta na tešče v bolnišnico, kjer vaju po sprejemu v sprejemni ambulanti pošljejo na oddelek. Tam počakata, da prideta na vrsto, takrat vaju pokličejo in gresta v sobo, kjer opravljajo gastroskopijo. Otročku vstavijo kanalček v žilo in mu dajo sredstvo za pomirjalnje. Do takrat si zraven, potem greš ven iz sobe in počakaš na hodniku, da je poseg opravljen. Po posegu gresta v sobico, kjer se otrok prebudi. Ko je čisto pri sebi, lahko pije in je in gresta še isti dan domov. Ni tako hudo, le pogumno. Sestre so v Ljubljani zeloooo prijazne, zdravniki so ravno tako vsi super. Midva še nisva imela slabe izkušnje, zato user posted image za njih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem