cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gdaj naslon vozička malo višje?

clock-img

18.05.2008, 21:20

clock-img

goga79

pencil-img

78

zanima me gdaj ste otroku dvignile ležišče nemislim da bi čisto sedela ampak da bi ga vsaj malo vzdignila da nebi skos ležala v vozičku (stara bo 4mes)

clock-img

18.05.2008, 21:33

clock-img

Pikapoka1

pencil-img

86

user posted image pri 4,5 mesecih nekje na 45 stopinj...lahko mu podpložiš pod nogice pleničko u svaljk, da bo kot u lupinici...
lp

clock-img

18.05.2008, 21:38

clock-img

racman2

pencil-img

151

Pri 4 mesecih, isto za 45 stopinj in pod kolenčka dam brisačo zrolano.

clock-img

18.05.2008, 22:02

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz sem že pri treh mesecih malo dvignila..toliko da ni samo ležala..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

18.05.2008, 23:17

clock-img

Srečic@

pencil-img

99

gdajuser posted image

kdajuser posted image

P.S.
Pa brez zamereuser posted image

clock-img

19.05.2008, 08:17

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz sem našo do dopolnjenega 4m vozila vodoravno nato pa sem ji naslon za hrbet vzdignila za eno fazo..... pri 5m še za eno in potem smo pri 6m šli skoraj v sedeči položaj.... pri 6,5 je sedela sama tako da sem jo dala, ne vedno, v sedeči položaj....

nima smisla prehitevat z vzigovanjem, ker imajo hrbtne mišice švoh, ne znajo sedeti in lezejo skupaj in na eno stran......

clock-img

19.05.2008, 08:24

clock-img

barika

pencil-img

6448

IZVIRNO SPOROČILO: Srečic@

gdajuser posted image

kdajuser posted image

P.S.
Pa brez zamereuser posted image

pa še kaj se najdeuser posted image user posted image user posted image

drugače, pri 4. mesecih

clock-img

19.05.2008, 10:39

clock-img

Solero

pencil-img

466

[/quote]

pa še kaj se najdeuser posted image user posted image user posted image

[/quote]

Porazen pravopis!! Sramota. Sedi, ena!

Odgovor: okrog 5. meseca, ampak čisto malo, potem pa vsak mesec malo višje, oziroma, tako kot sem opazila, da se dviguje sam. Pa še zdaj, pri skoraj osmih, se zgodi, da se mu kdaj enostavno ne da sedet in kar zleze dol. Takrat ga pač spustim in počiva. Je bolj len za sedet.

clock-img

19.05.2008, 11:12

clock-img

goga79

pencil-img

78

tukaj se negremo nobenega pravopisa tu smo zato da si pomagamo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

19.05.2008, 11:29

clock-img

Solero

pencil-img

466

Ja, pa res. Kako si sploh drznemo pisati pravilno! Res se ti opravičujem, ker ne pišem narobe in pogovorno in se moraš zato ti toliko bolj potruditi pri branju in iskanju odgovorov, ki so napisani v lepem, neoskrunjenem jeziku, takem, kot ga učimo v šolah, slišimo v kulturnih ustanovah in beremo v knjigah. In bognedaj še na forumih. Tu se pa ja lahko pokažemo, kdo v resnici smo in koliko nam je mar za lepe stvari, jezik recimo.
To pa več ne spada pod to temo.

clock-img

19.05.2008, 17:07

clock-img

goga79

pencil-img

78

kako smo pametni user posted image

clock-img

19.05.2008, 21:21

clock-img

petrcamg

pencil-img

147

Jaz sem vprašala našo fizioterapevtko kdaj lahko vzdignem naslon na vozičku, pa je rekla, da šele takrat ko otrok lahko samostojno sedi-okrog sedmega meseca.

clock-img

19.05.2008, 21:43

clock-img

livia

pencil-img

2395

Ker je naša pupa pri treh mesecih ratala zelo firbčna in je želela spoznavati svet okoli sebe in ni želela več ležati v vozičku, mi je pediatrinja rekla, da lahko dvignem za eno stopnjo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem