cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gel za zobke

clock-img

05.02.2008, 20:33

clock-img

žarnica

pencil-img

706

No,naša tamala nas je presenetila in včeraj smo videli,da ji je zrasel prvi zobek,zraven ima pa še dlesen čisto napeto in trdo,tako da 2. pričakujemo v kratkem.

Dve leti nazaj sem ta starejši hčerki kupila gengigel (naj bi pomagal),pa ne vem če je bilo kaj učinka.user posted image

A je zdaj kaj novega za dobit?user posted image

clock-img

05.02.2008, 20:35

clock-img

max81

pencil-img

3273

calgel...ne vem, če je ti isto..mogoče  je samo drugo ime???

nam zaenkrat pomaga, sam ga je ful malo v tubiciuser posted image

clock-img

05.02.2008, 20:35

clock-img

jaša2

pencil-img

658

jaz naši mažem dlesni s Calgelom- pa se mi tud ne zdi, da bi bil kaj ekstra učinek. pa itak mi ga pol že s prsta poliže, tak da...kak ve učinkovito namažete dlesni? imate kako posebno taktiko?

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

05.02.2008, 20:45

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Calgel,če pa jo full boli pa dam tudi Calpol.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

05.02.2008, 20:49

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Calgel - nam full pomaga.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

clock-img

05.02.2008, 21:10

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Midve sva zadnjič v bolnišnici dobile nek vzorček. Nimam pojma kak je že ime gelu. Sem iskala in ga ne morem najti user posted image . Je pa neka rjavo -bela tubica. PA vem, da mi je zdravnica rekla, da ne vsebuje anestetika oz. ne omrtviči dlesni, kot vsi ti ostali in da je narejen na naravni bazi. Nam pomaga.

Bi pa morala to Seven vedeti, ker je to njen fah, o čem govorim user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

05.02.2008, 21:13

clock-img

žarnica

pencil-img

706

super,hvala vam.user posted image

clock-img

05.02.2008, 21:37

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Calgel, ko je res hudo ji dam pred spanjem še žlićko calpola.

clock-img

05.02.2008, 22:08

clock-img

annie

pencil-img

1049

Mi še sicer nismo tako daleč, da bi nam zobki rasli, ko pa bomo tako daleč, pa mi je kolegica priporočala DENTINOX GEL, kateri se dobi samo v Mullerju in baje zelo pomaga...

clock-img

05.02.2008, 22:22

clock-img

žarnica

pencil-img

706

annie,saj tvoj NIk je samo par dni mlajši od naše pupe. MI tudi nismo še pričakovali zobke,pa so pohiteli.user posted image Ta prva hčerka je bila stara malo več kot 5.mesecev,ko jih je dobila.

clock-img

05.02.2008, 23:02

clock-img

annie

pencil-img

1049

Žarnica, saj res, ti si tudi septemberka...pa se mi je zdel tvoj nick name nekam znan user posted image . Zanimivo, kako so si naši sončki različni user posted image , našemu še nič kaj ne kaže, da bi kaj pokukalo user posted image  

clock-img

18.02.2008, 13:19

clock-img

drobižek

pencil-img

506

Zadnjič sem nekje prebrala, da je dober tudi Gengigel in si zapisala. Je čist na naravni bazi - mogoče je to to, kar piše Paštetka. Ne vem, mi še nismo tako daleč in tudi ne vem kje se kupi.

clock-img

18.02.2008, 15:11

clock-img

Anonimen

Zaenkrat mažem z Gengigel-om.

clock-img

18.02.2008, 16:28

clock-img

katra55

pencil-img

1970

IZVIRNO SPOROČILO: jaša2

jaz naši mažem dlesni s Calgelom- pa se mi tud ne zdi, da bi bil kaj ekstra učinek. pa itak mi ga pol že s prsta poliže, tak da...kak ve učinkovito namažete dlesni? imate kako posebno taktiko?

Se podpišem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem