writing-img

gibi otroka

clock-img

21.07.2006, 22:41

clock-img

Anonimen

Prosim, povejte mi ali se kateri dogaja, da otrok v trebuhu kdaj brca na ta način, kot bi trzal, al pa tko vibriral, sploh ne znam točno povedati, ampak občutek je nekako takšne kot sm napisala. Mene je kr mal strah, da ni kaj narobe. Sicer sem povedala svojmu g. pa mi je predpisal magnezij, ker je rekel, da se to (trzanje mišic) lahko dogaja v primeru izčrpanja mišič ob nepravilni prehrani (čeprav se ne prehranjujem ravno slabo). Sem pa drugič noseča, pa se mi zdi, da prvič nisem tako obutila. Je pa zelo živahen tale  naš dojenček, skoz je v akciji.

Hvala za odgovore

clock-img

21.07.2006, 23:08

clock-img

Samoyedka

pencil-img

536

Kaj pa kolcanje- bebino? Moj podobno miga včasih, pa mi je na CTG rekla, da naj bi se mu kolcalo, čeprav ginekolog pravi, da je to nemogoče, ker moraš za kolcanje imet zrak v pljučih...pa že. 

clock-img

21.07.2006, 23:19

clock-img

Clody

pencil-img

578

Nevem, jest mislim, da ima bebika pač več različnih gibov in da se mogoče preveč obremenjuješ. Enkrat brca tko, drugič drgač.  Če boš mislila, da je kaj narobe, te bo to skrbelo do poroda in to vsekakor ni dobro za otročka!!

Take it easy!

Meni je samo pomembno,da ga čutim. Mi pa niti na misel ne pride, da bi analizirala njegove gibe in se s tem obremenjavala.

Raje mu kaj povej!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

clock-img

22.07.2006, 16:48

clock-img

tralala

pencil-img

220

Jaz sem v 22 tednu in včasih tudi jaz to občutim. Pa se za to nič ne sekiram. Ja pač malo bolj čuden gib a mislim, da spada zraven. Če se spomnem na prvo nosečnost lahko rečem, da je bilo tudi takrat čutiti vse živo, otrok pa je več kot zdrav! Upam, da sem te malo potolažila. Uživaj v nosečnosti.

clock-img

22.07.2006, 16:53

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jaz sem proti koncu nosečnosti velikokrat občutila, kot da bi se mali stresel v trebuhu-kaj je bilo to ne vem, se je pa mali rodil zdrav k dren, tako da brez skrbi!

clock-img

22.07.2006, 17:23

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

Jaz tudi mislim da bi se lahko user posted image  kolacalo, ker to tudi jaz vsak dan občutim pa se tudi ni nič ustavilo čeprav pijem magnezijeve tablete. Mislim da to ni nič nenavadnega user posted image

clock-img

23.07.2006, 07:24

clock-img

Anonimen

Eva in Tralala, hvala za tolažbo! kolcanje pa poznam, ker itak že imam eno punčko, ki se ji je staaaaaalno kolcalo v buhiju, tko da vem kako to zgleda!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem