writing-img

gibi ploda

clock-img

20.10.2010, 11:10

clock-img

sabi

pencil-img

295

pozdravljene!
Naj mi katera pomaga.sem v 27 tednu nosečnosti in neprestano čutim gibe, tudi ponoči, ko grem na wc brca, zjutraj, popoldne, na sprehodih, non stop in se tudi malo ne umiri, pritisk sicer malo nižji, ampak nič posebnega, ali je to normalno, ker me že kar malo skrbi?
lepo prosim za odgovore.
Hvala in lep dan vsem skupaj

clock-img

20.10.2010, 11:18

clock-img

hel32

pencil-img

1053

Pozdravljena
Sem v 23 tednu, to je moja 3 nosečnost, plod čutim že od dobrega 15 tedna nosečnosti.
In imam enake "probleme", je namreč tudi zelo aktiven, tudi ponoči me zbudi. jaz mislim, da to ni nič zastrašujočega, je pač bolj aktiven zdaj, ko še ima veliko maneverskega prostora, vsaka nosečnost in vsak otrok sta drugačna, zato je teško primerjat karkoli, 2. je bil bolj zaspanček, in je še zdaj tak.
Ne obremenjuj se preveč, mislim, da je vse v redu z tvojo pikico!
Pa lepo nosečnost!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

clock-img

20.10.2010, 11:24

clock-img

sabi

pencil-img

295

hvala hel32, tudi pri moji prvi nosečnosti so bili brci izrazito manj aktivni, pa je bila deklica, zdaj ko je pa fant, je pa katastrofa, hvala še enkrat.
lp.

clock-img

20.10.2010, 11:50

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

jaz sem imela prvič deklico, pa mi je premikala cel trebuh, dobesedno. čisto vsak je videl, kdaj se mi obrača po trebuhu, ker se je prav očitno naredila "bunka", ki se je premikala čez moj trebuh...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem