cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gibi samo v spodnjem delu?

clock-img

26.04.2011, 12:17

clock-img

maktub

pencil-img

659

noseča sem skoraj 23t in gibe-brcke čutim sevedno zelo spodaj pod popkom oz. kr zelo spodaj..se najbolj pa ob strani čisto ob teh stransih kosteh?.a je to normalno... kot vem v teh tednih je otroček ze po celem trebuhu saj naj bi bila maternica že kr precej nad popkom.,..
a je imela tudi katera take izkusnje....mam občutek kot da je nasa pupa obrnjena tko da ima glavo ob enem boku in noge na drugem boku.,. tko počezČ:)

clock-img

26.04.2011, 12:54

clock-img

Anonimen

Jaz sem tako gibe čutila, tudi ko sem bila drugič noseča. Izkazalo se je, da je mali sedel, oz. se ni obrnil do konca nosečnosti. Rojen je bil s carskim rezom. In je en pravi uživač se danes;)

clock-img

26.04.2011, 13:38

clock-img

Anonimen

Je normalno

clock-img

26.04.2011, 13:50

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem tako gibe čutila, tudi ko sem bila drugič noseča. Izkazalo se je, da je mali sedel, oz. se ni obrnil do konca nosečnosti. Rojen je bil s carskim rezom. In je en pravi uživač se danes;)

enako samo da je bila pri meni prva nosečnost.

clock-img

26.04.2011, 14:12

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

IZVIRNO SPOROČILO: maktub

noseča sem skoraj 23t in gibe-brcke čutim sevedno zelo spodaj pod popkom oz. kr zelo spodaj..se najbolj pa ob strani čisto ob teh stransih kosteh?.a je to normalno... kot vem v teh tednih je otroček ze po celem trebuhu saj naj bi bila maternica že kr precej nad popkom.,..
a je imela tudi katera take izkusnje....mam občutek kot da je nasa pupa obrnjena tko da ima glavo ob enem boku in noge na drugem boku.,. tko počezČ:)

oh, pupa, ne se sekirat za vsako malenkost. bod vesela, da gibe redno čutiš in mogoč ne iskat problemov tam, kjer jih ni.user posted image

clock-img

26.04.2011, 14:34

clock-img

nepremagljiva

pencil-img

229

Jaz sem bila na istem, do dva dneva nazaj. Sumim, da je bilo dete nameščeno tako lepo počez. Včeraj in danes pa čutim  gibe čisto spodaj in zgoraj v višini popka.
maktub, to še ni tako visoka nosečnost, da se otrok ne bi imel časa obrnit. Tako da kar brez panike. Te razumem, da si ne želiš ravno carsekga redza najbrž. Saj to si verjetno malokatera. Samo nimaš kaj, če pride taka situacija.

clock-img

26.04.2011, 16:18

clock-img

maktub

pencil-img

659

ma skrbi me to saj sem bila prejsni teden na UZ in je dr. reku da je lepo orbnejna z glavo navzdol in tko je ze neki časa... zdaj pa nevem,..no bomo vidlei na naslednjem UZ. je pa res da ima veliko prostora tko da lahko ji pase bolj dol:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem