cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gibi v 37. tednu

clock-img

14.06.2007, 12:34

clock-img

Anonimen

Do konca 36. tedna so bili gibi mojega user posted image  prisotno skoraj čez cel dan. Nekaj brcanja predvsem pa raztegovanja in pretegovanja. Dva dni pa opažam, da je čez cel dan bolj miren. Saj pomiga in se pretegne vendar ne tako kot prej. Ali naj me to skrbi? Kako pa je pri vas, ki ste v tem obdobju.

clock-img

14.06.2007, 12:39

clock-img

tecka_nosecka

pencil-img

54

Ogromno je bilo ze napisanega na to temo.

Ampak:
Naj te ne skrbi, ker mu zmanjkuje prostora (ne govorim iz lastnih izkusenj, ker sem 2 tedna za tabo, ampak sem to prebrala na forumu).

LP

clock-img

14.06.2007, 12:40

clock-img

Anonimen

Če te kaj skrbi,le pejd do ginekologa-da razreši tvoje strahove!In najmanj 10 gibov na dan moreš naštet,drugače je obisk pri zdravniku obvezen...

Vse dobro ti želim!user posted image

clock-img

14.06.2007, 12:43

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: tecka_nosecka

Naj te ne skrbi, ker mu zmanjkuje prostora
LP

Ja res je. Malo tesno mu je...počasi....user posted image . TI samo spremljaj, če se sploh premika in da našteješ tistih 10 gibov. Meni se je tako ali tako zdelo, da ko sem se umirila(zvečerv postleji) sem ju najbolj čutila. Čez dan pa dosti manj...Pa " otročkovo kolcanje" me je včasih prav motilo, ker ni ponehalo..

Tako, da ne skrbi...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

14.06.2007, 13:16

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Moja še veselo fejst miga. sicer pa pravijo, da naj bi se otroci pred porodom umirili. koliko prej, je pa verjtno odvisno od posamezenegauser posted image . Mogoče to pomeni, da bo kmalu šel ven...

clock-img

14.06.2007, 13:32

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Tudi naš še kr lepo miga, res pa je kakšen dan bolj miren. Pomojem te nima kaj skrbeti, saj user posted image zmankuje prostora. Tudi moj je na začetku veliko bolj brcal. Sem pa v 38t6dni. user posted image
Sedaj pravijo naj bi imel vsaj 10 intenzivih gibov ali brc.

Če pa te skrbi pa pojdi do ginekologa.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

14.06.2007, 18:49

clock-img

Anonimen

Ne skrbi preveč, važno da še čutiš gibanje. Manj intenzivno je pa zaradi pomanjkanja prostora. Tudi moj ne razgraja več toliko. Ampak toliko bolj boli, ko žokne.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem