writing-img

gin. Tomazeti Fink

clock-img

16.10.2008, 21:40

clock-img

Anonimen

Mene zanima,če ima katera izkušnje z ginekologinjo v Ivančni Gorici, piše se mislim da Tomazeti ali Domazeti Fink. Sem ravno prešaltala na njo in še pred prvim pregledom malo preverjam kakšna je. Lep pozdrav.

clock-img

16.10.2008, 21:47

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Jaz imam njo. In sem ful zadovoljna. Res se zavzame za pacientke.

clock-img

17.10.2008, 10:45

clock-img

clara23

pencil-img

889

A ni Jadranka Domazet Fink v Fužinahuser posted image user posted image

Jaz imam njo, ampak dela v zdr. domu na Fužinah..

clock-img

17.10.2008, 12:11

clock-img

blazka

pencil-img

554

Jadranka Domazet Fink dela v Fužinah in kakšen dan tudi v Ivančni Gorici. Je dobra ginekologinja, ampak ima grozno gnečo. Jaz sem v drugi nosečnosti k njej hodila v Fužine in sem se načakala. Včasih je trajalo tudi tri ure, pa sem bila naročena na urouser posted image . Po moje njene sestre niso ravno znale naročatuser posted image

clock-img

17.10.2008, 12:40

clock-img

Anonimen

Ona dela v Fužinah, 2x na teden pa tudi v Ivančni.Ja jest jo imam v Ivančni in mi je zelo ok, res pa je da ima ful guzvo tud jest sm čakala po dve uri na pregled pa noseča mi ni blo lustn sedet tam dve ure.

clock-img

17.10.2008, 12:46

clock-img

Anonimen

Jaz nimam Domazeti-Finkove. Bi pa pohvalila v ZD Fužine dr. Hudnik-Novačan in medicinsko sestro Vesno Oven user posted image .
Pri njej nikoli ne čakam na pregled, vse je točno in še zelo se zavzame za nosečnice zlasti če so kakšne težave nisi kar tako odpikan kot kje drugje. Pa tudi v nosečnosti naredi vse preiskave, ki so predpisane.

clock-img

17.10.2008, 14:09

clock-img

clara23

pencil-img

889

Tudi jaz sem pri njej čakala tudi že po 3 ure, čeprav sem bila naročena na urouser posted image . Bi pa res pohvalila njeni sestri v zdr. domu Fužineuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem