writing-img

ginekolog

clock-img

17.02.2005, 21:56

clock-img

žiža

pencil-img

1361

A je katera danes slučajno videla videospot Ginekolog? :zmeden: Mislim da je bil na tvs1. Če je pa to še v mejah okusa...
Od tistih blazno lepih lepotičk, ki igrajo :nosecka: zih še nobena ni mamica. Ker v nasprotnem primeru tega nebi počele. Zame je to eno prav grdo norčevanje tako iz žensk kot iz :nosecka:
FUJ jaz bi tega cepca na grmado dala. Ma sem se tolk zjezila zdej ko sem se spomnila.... prej sem glih dojila pa se nisem mogla že prej spucat.
Ma naj se mu posuši tisti fižolček med nogam, da nima nobenega spoštovanja.......

clock-img

17.02.2005, 22:06

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Ja jaz spota nisem videla. Vem pa da so eni pripravljeni narediti vse, da bi bili opaženi.

clock-img

17.02.2005, 23:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.02.2005, 07:26

clock-img

india

pencil-img

5342

Totalno neukosno in ogabno! Ne vem,kaj sploh dovolijo priakzovanje takih bedarij. Mene je na ta spot Jan opozoril, pa pri 5 ih letih ve, da to ni realno in da je to norčevanje!!!:(:(

clock-img

18.02.2005, 08:46

clock-img

sonček2*

pencil-img

396

Ja res, ful butast spot, sm ga tut jst že vidla. Ma za dnar folk tko al tko vse nardi, nimaš kej, sej so oni eni butci

clock-img

18.02.2005, 10:02

clock-img

ajda11

pencil-img

116

Tudi jaz sem ga videla ravno danes zjutraj.Je čisto mimo dobrega okusa, bi mu blo trba tisto za odmaševanje odtokov na čelo napopat in ga v porodno poslat, da si malo razjasni pojme.

Suzana

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem