writing-img

ginekolog

clock-img

28.02.2006, 11:52

clock-img

mojbu

pencil-img

7

Ker že dolgo nisem bila pri svojem ginekologu, se je med tem časom preselil iz Mb bolnice v ZD na Jezdarsko. Zanima me, če ima katera telefon njegove sestre, da bi se naročila. Kličem na št., ki so mi jo dali na informacijah, pa se noben ne javlja. Ve slučajno katera, kakšen urnik dela ima?
Hvala res za odgovor.

clock-img

28.02.2006, 15:18

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mogoče bi bilo dobro, če bi napisala, za katerega ginekologa gre. Boš verjetno prej dobila kak odgovor.

clock-img

01.03.2006, 08:46

clock-img

mojbu

pencil-img

7

Eh, jaz budalo... dr. Zdravko Veingerl
:)

clock-img

01.03.2006, 12:46

clock-img

Doti

pencil-img

21

Podatke najdeš pod spodnjim linkom:
http://www.zd-mb.si/pred/amb.html
Zraven je zabeležena ta številka: 02/ 33 31 815

Ti pa svetujem, da greš kar do ambulante in se naročiš osebno. Sama imam slabe izkušnje s klicanjem. Sicer nimam istega ginekologa, ampak imam občutek, da je povsod isto. Ponavadi sestra ne dviguje telefona.

LP, Doti

clock-img

01.03.2006, 13:46

clock-img

mojbu

pencil-img

7

Hvala.
Sej sem že prej klicala na to št., pa se ni noben javil-ker niso delali.
Sem se pa danes naročila-1. pregled imam v začetku aprila. Mi pa je sestra rekla, da če bi imela kak izcedek, moram takoj prit na pregled. Me pa zanima, če sem tud šteje bel izcedek. Vem, da se sliši noro, samo do zdaj tega nisem imela, zadnjih dva dni pa je kr prisoten. Verjetno je to glivičnega izvora, ne vem pa, če to lahko škoduje plodu.

lp
Jelena

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem