cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ginekolog LJ

clock-img

04.02.2010, 20:22

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Nujno rabim novega ginekologa v Ljubljani. Upam da se najde še kje kak DR na koncesijo. Danes sem bila razočarana, ko sem klicala svojo ginekologinjo, da imam nekaj težav, in me je sestra hotela naročiti decembra 2010, saj bo takrat 3 leta od zadnjega pregleda. Na kar ji razložim da imam nekaj težav in bi rabila prej, pa mi reče da naj počakam na telefonu. Čakala sem 10 minut da je bila Dr frai, nakar se mi oglasi sestra in mi reče da DR ne more govoriti z menoj, in da naj pokličem jutri ob 12. Naj omenim da kličem že nekaj dni, in je telefon vedno zaseden.Da sem danes prvič dobila zvezo. In nato mi reče da če ne bom jutri poklicala, da si bo zapisala, da sem rekla da nočem poklicatuser posted image . Delam dopoldne in to s strankami, ma nimam časa sedeti na telefon in klicati ginekologa.

clock-img

04.02.2010, 20:55

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Če imaš težave se preprosto prikaži v ordinaciji in vztrajaj, da te vzamejo. Po telefonu boš težko uredila, žal.

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

05.02.2010, 06:34

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

g nikakor ne morem priklicati po telefonu, zato se sedaj kar preko e pošte naročam na pregled. Moram priznat, da je to dosti hitreje, pa tudi ko sem imela težave so me kar hitro vzeli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem