writing-img

ginekolog v NM in bolniška

clock-img

04.04.2007, 21:20

clock-img

majci23

pencil-img

159

ali obstaja v NM kaka dobra ginekologinja, ki ti lahko da bolniško za nosečnost? ker pr nas sicer je ena ampak bog ne daj da bi te dala na bolniško med nosečnosjo četudi bi drva premetavala:) to me zanima zato ker mam kr tezko sluzbo (dosti dvigovanja, hoje po stopnicah in stanja na nogah) .imam pa tud krcne zile.

clock-img

04.04.2007, 21:52

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

kar tako ti nobena G ne bo dala bolniške in bolniško kakor jaz vem ti lahko da samo tvoja G in ne druga,ki greš k njje samo za to.Dobra G pa je drugače klaričeva

clock-img

04.04.2007, 22:07

clock-img

majci23

pencil-img

159

ja ja sej sem mislna na svojo G. nimam se izbrane zato sprasujemuser posted image

clock-img

05.04.2007, 08:04

clock-img

bipsy

pencil-img

196

Zelo dobra in full prijazna G je Klaričeva v Zd, ti jo priporočam user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

05.04.2007, 08:26

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Jaz sem z dr. Gradecki zelo zadovoljna (Porodnišnica NM). Sem pa slišala same pohvale za dr. Klaričevo tudi. Glede bolniške pa je verjetno stvar presoje posameznega G.

clock-img

05.04.2007, 08:34

clock-img

Anonimen

ali obstaja v NM kaka dobra ginekologinja, ki ti lahko da bolniško za nosečnost?

Ne vem, je nisem potrebovala, sem delala od prvega dne do zadnjega meseca pa še malo čez. Nosečnost ni bolezen, to bi ti rekel moj ginič iz NM. Lahko greš k njemu, je sicer zelo dober ginelog. Bolniške pa verjetno ne tala kot sveže žemljice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem