cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ginekolog v ljubljanski porodnišnici?

clock-img

13.09.2007, 10:04

clock-img

NatašaC

pencil-img

121

Imam eno vprašanje, predvsem rabim nasvet, če ima katera kaj izkušenj z ginekologi v ljubljanski porodnišnici. Zaradi visokega krvnega tlaka se moram namreč preusmeriti na preglede kar v porodnišnico, pa me zanima, koga mi priporočate? Pa če mogoče veste, kdaj dela?
Vsakršne informacije bom vesela! Hvala in lep dan vsem!

clock-img

13.09.2007, 10:16

clock-img

AnaB.

pencil-img

150

Z dr. Šaino, Tul-Mandičevo, Pušenjakom in še z enim dr. - imena se žal ne spomnim, a je zelo visok, sem imela res pozitivne izkušnje, vsekakor pa odsvetujem živčno dr. Blejec.

Mamica sem! Kako lepo!

clock-img

13.09.2007, 19:55

clock-img

malamedika

pencil-img

353

Jaz imam dobre izkušnje z Tul Mandič in Pušenjakom odsvetujem pa ti Šajino in Blejčevo sicer pa se sama odločaš ,jaz vem da k njima ne grem več niti pod razno ne pa sem sedaj 4 noseča .

lp

clock-img

13.09.2007, 20:03

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

jaz sem s sajino zadovoljna. je strokovnjak za patoloske nosecnosti. ce pa rabis G, ki te bo ujckala, pa ona zate ni prava. Kaj a lahko sama izbiras? Mislim, da te dajo k tistemu, ki se ukvarja s podrocjem, katerega problem imas.. no ne vem.

clock-img

14.09.2007, 14:41

clock-img

malamalinca

pencil-img

355

Kdorkoli, samo ne pa k Blejčevi, tudi pod razno ne

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

clock-img

14.09.2007, 14:45

clock-img

mml

pencil-img

4156

Jaz sem z dr. Šajino izjemno zadovoljna, tako v času nosečnosti, kot tudi sicer...je pa res, da ne govori veliko, vsekakor pa naredi vse kar je v tvoje dobro in v dobro otročka
Dr. Blejc je včasih malo živčna in nevozna, vsekakor pa zelo skrbna, ima pa eno slabo lastnost  in to je, da rada inducira porod, če si čez PDP

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

clock-img

14.09.2007, 22:55

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Meni je pa Premru-Sršenova ful v redu!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

20.09.2007, 18:24

clock-img

NatašaC

pencil-img

121

Hvala vsem za nasvet. Ginekologinja mi je rekla, da bom lahko izbirala. Sicer pa imam jutri internista - a katera ve, kako to izgleda? In baje se bomo jutri dogovorili kako in kaj naprej, če bom sploh lahko dobila spremljanje v porodnišnici. Ker se vozim sicer 50 km na preglede, pa da se ne bi podvajale vožnje in bi vse opravila naenkrat v porodnišnici (ker me je uvrstila v pn in mi tako pripada več ultrazvokov).
A je bila katera pri internistu? Kaj pomeni pn? V prvi nosečnosti še vedela skoraj nisem, da sem noseča, zdaj pa take. Sem pa imela v prvi CR (mali ni hotel na svet), tako da mi mogoče grozi tudi zdaj, ker od prvega poroda ne bo preteklo dve leti.
Hvala vsem za odgovore!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem