cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ginekologi v Postojni oz. bližnji okolici?

clock-img

20.06.2005, 16:56

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

Iščem iščem pa ne najdem...:zmeden:
Preselila sem se v Postojno in ker se nebi rada pozno v nosečnosti z avtom fijakala v Ljubljano bi rada našla ginekologa/injo v Postojni oz. bližnji okolici.
Kakšen predlog?

clock-img

20.06.2005, 16:57

clock-img

Anonimen

Na strani www.zzzs.si imaš seznam vseh izvajalcev zdravstvenih storitev s koncesijo, če želiš k zasebniku. Osebno pa ne poznam nobenega s tistega konca.

clock-img

20.06.2005, 17:34

clock-img

Anonimen

Priporočam dr. Likarja, ki dela v postojnski porodnišnici. Je super, zelo storkoven, človeški, humoren, vedno za pogovor...

clock-img

20.06.2005, 19:51

clock-img

LE&TA

pencil-img

598

Se strinjam s Kristino, čeprav ga osebno ne poznam in nisem hodila k njemu, sem pa slišala res pohvale o njemu! Jst hodim k dr. Uršuli Reš Muravec, ker mi nekako bolj odgovarja ženska! Na 1. pregledu je bla ful prijazna. ma tud licenco za NS, in je tudi v porodnišnici! Če te še kaj zanima ti več povem ko grem na pregled, naslednj 1.7. in NS 7.7.! Tolko zaenkrat! Odloči se pa sama!:rozica:

clock-img

20.06.2005, 20:18

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

LE&TA sem ze veliko pohval slisala za tvojo G...ona ordinira tudi v Lj...

LP Nannn :nosecka:

clock-img

20.06.2005, 21:05

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Likar, Jordan Tatjana, MAhnič( ne vem imena, je ženska). Ti trije so zakon.

clock-img

21.06.2005, 10:10

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Pa dr. Aleksander Merlo...

clock-img

21.06.2005, 10:37

clock-img

coolbabe

pencil-img

199

Joj hvala za pomoč :bravo:, sem že čisto obupala. Zdej pa moram le še na telefon da ugotovim če ima še kdo kej frej...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem