writing-img

glasbeni most, pupica&Tia

clock-img

15.12.2004, 16:22

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Živjo pupica&tia,
na fotkah sem videla, da imate glasbeni most (od Fisher price, a ne?) - me zanima, če se je obnesel. Se splača nabaviti?
Lp, Pikca

clock-img

15.12.2004, 16:32

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

joj,jaz ga ne morem prehvalit. :bravo::bravo::bravo:
res je malo drag, vendar raste z otrokom. ima namreč 3 stopnje, za dojenčke (igra v leže, lahko že z nogami pritisne stikalo), za sedeče otročke in kasneje se sestavi kot klavir.imaš tudi stopnjo glasnost, ter zaporedje melodij(1 ali več)
naša princeska se je kar tresla, ko ga je videla prvič. no in tudi danes ni nič drgače, vedno znova je navdušena.:sloncek::sloncek:
pa tudi drugi otročki, so bili navdušeni, ko jim ga postavimo (v albumu je tudi ena slikica kako od pikabu hčerkica uživa v igri).9nebesa

jaz mislim, da boste zadovljni.:sloncek:

clock-img

15.12.2004, 18:47

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Mi ga tudi imamo in smo navdušeni kako rad ga ima ...

:bravo::bravo::bravo:

clock-img

15.12.2004, 19:50

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

MINEJA od kdaj ga imate pa vi?:bravo:

clock-img

15.12.2004, 20:49

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Naša Ema je res zelo uživala pri Tii z njenim glasbenim mostom in se v teh dneh odpravljamo po svojega. Komaj že čakam. :bravo::bravo::bravo:

clock-img

15.12.2004, 22:18

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Superca! 9nebesa Vreden svojega denarja! Se mi pa sploh ne zdi drag, ce se ga kupi v Avstriji, seveda. ;)

clock-img

16.12.2004, 07:36

clock-img

dory

pencil-img

8852

Pri nas se ni obnesel...tamal ga je sele opazil pri stirih mesecih...zanimiv mu je le pet minut potem pa zacne jokat:zmeden:..meni je pa prav luskan tako da se z mostom igram sama :):)

clock-img

16.12.2004, 22:38

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Teja, sej nasa ga tud ni kej prevec marala v lezecem polozaju, zdej ko pa smo ga prestavili v sedecega, pa tko uziva v tolcenju! Ne vem, ce bo tale zadevca zdrzala se za drugega :duda:, ko tko nabija! :ups:

clock-img

17.12.2004, 14:38

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

joj, pri nas je pa kar 20 do 25 minut čisto mir, le sliši se njeno tolčenj, pa vsake tolk časa ko premena meloija.No zdej pa tudi že malo "poje"zravn.Vse skup se sliši kot eno lepo jamranje:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem