cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

glasovi

clock-img

31.10.2007, 14:00

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

Mojuser posted image  bo 5m...pa zelo vriska, poje, in spušča razne glasove...in MAM..govori...a vaš tud? kdaj so začeli...

clock-img

31.10.2007, 14:04

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

oh, naša je 3,5m in že ful dolgo spušča razne glasove, vriska pa že tko na glas, da se sama sebe ustraši user posted image  včasih naju tako zbudi, ko se začne v posteljici pogovarjat z živalcami nad glavo, cela debata user posted image  a niso luštni, no

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

31.10.2007, 14:04

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

moj že kakšn mesec spušča 2 "besedi": AUUU pa GUUU.user posted image tak se mu morm smejat, ko poskuša kaj povedat. ful kjutkano.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

31.10.2007, 14:08

clock-img

Anonimen

Moj je že pri 2,5 mesecih začel spuščati zvoke, pa dreti.. Zdaj pri 3 mesecih pa dela vsega boga, se smeje na glas, vriska, se krega z igračkami, če mu kaj ne paše.... Kako so kjutkani naši malčki...

clock-img

31.10.2007, 14:09

clock-img

Anonimen

Aja, govori pa tudi mam, čeprav je to zgolj naključje user posted image

clock-img

31.10.2007, 15:44

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Moj je star 5m 2t, pa okoli 2 tedna tvori zloge, kot so ma-ma-ma, ba-a-ba, ata-ta... je luštkan. Pa tudi visoki c je odkril, ja. Vriska na vse grlo in to lahko traja tudi debelo uro user posted image user posted image

clock-img

31.10.2007, 16:14

clock-img

mami_miki

pencil-img

1723

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Moj je star 5m 2t, pa okoli 2 tedna tvori zloge, kot so ma-ma-ma, ba-a-ba, ata-ta... je luštkan. Pa tudi visoki c je odkril, ja. Vriska na vse grlo in to lahko traja tudi debelo uro user posted image user posted image

moj točno takouser posted image  ful je hecen, ko vriska...pato visoki c

clock-img

02.11.2007, 00:23

clock-img

kšpela

pencil-img

1098

moja je stara tri mesece pa ze nekaj casa cebla ,seveda bolj se uu guuuuuu pa zdej ji je tudi ze uspelo zavriskati.ma sladka je ko se pogovarja in smeji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem