writing-img

glavica

clock-img

01.10.2008, 12:18

clock-img

maruscha

pencil-img

78

kdaj so vaši malčki začeli sami držati glavico pokonci?

clock-img

01.10.2008, 14:04

clock-img

Anonimen

Pri 2 mesecih in pol čisto sama. Je pa že od začetka, to je 1 teden po rojstvu bila tako močna v glavi, da sem jo morala držat navzdol. Je bilo kar utrujajoče, ker me je posledično bolela roka.user posted image

clock-img

01.10.2008, 14:24

clock-img

kitty69

pencil-img

21

tudi naš mali je pri 2 mesecih bil zelo močan v glavici in me je P opozorila, da ga ne smem nosit pokonci, ker ima preveč razvite ramenske vezi- To naj bi bilo prezgodaj za te mesece. Potem sva se mučila s pestovanjem vodoravno. Zdaj pri 4 mesecu ga že nosim pokonci in že lepo drži glavico, upam pa da ni vse skupaj prezgodaj za dober razvoj hrbtenice.
Imam pa problem z vozkom-sedeli naj bi pri 5 oz. 6 mesecih. V košari noče več biti, pa tudi tako je košaro že skoraj prerastu. Zdaj ga vozim v lupinici-kar pa tudi ni priporočljivo več kot 2 uri na danuser posted image  Kaj zdaj??
kakšne nasvet bi mi dale?

clock-img

01.10.2008, 19:18

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Je pa že od začetka, to je 1 teden po rojstvu bila tako močna v glavi, da sem jo morala držat navzdol. Je bilo kar utrujajoče, ker me je posledično bolela roka.

Enako, sama pa jo je držala nekje pri 2m, zdaj pri dobrih 4m pa bi ona že kr hodlauser posted image user posted image user posted image .
Kitty, tudi moji ni glih všeč košara, tako da imamo isti problem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem