writing-img

glavniček za odstranjevanje temenc

clock-img

16.12.2005, 12:16

clock-img

Teya

pencil-img

1051

nevem a sem res tako neiznajdljiva user posted image , a se to stvar res tako težko očistiuser posted image ????
kako to ve prakticirate user posted image  ?

pozdravček!user posted image

clock-img

16.12.2005, 12:46

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz sem uporabljala chicco glavnik za odstranjevanje, po umivanju in je šlo super.

clock-img

16.12.2005, 12:54

clock-img

April

pencil-img

5459

najprej ga fejs z oljem ali ribjim mazilom namaži, da se temenca zmehčajo. potem jih pa z glavničkom odstraniš. jaz sem imela lumpijev glavniček, ki ga prodajajo v merkatorju.

clock-img

16.12.2005, 13:03

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Če ni šlo drugače sem mu najprej dala malo mandljevega olja na glavo in mu potem lepo skrtačila temenca dol. Sicer pa jih nismo imeli veliko.user posted image

clock-img

16.12.2005, 13:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.12.2005, 13:52

clock-img

kati*

pencil-img

649

probaj s krtačko (morda kako staro zobno krtačko ali kako drugo krtačo) - gre vse dol

lp, K

clock-img

16.12.2005, 13:55

clock-img

kati*

pencil-img

649

IZVIRNO SPOROČILO: petraz

Če ni šlo drugače sem mu najprej dala malo mandljevega olja na glavo in mu potem lepo skrtačila temenca dol. Sicer pa jih nismo imeli veliko.user posted image

jaz sem razumela vpašanje - kako čistiš glavniček in ne glavice user posted image

lp, K

clock-img

16.12.2005, 13:57

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz sem pred kopanjem otroško olje kar na glavico zlila, oprala s šamponom, zdrgnila z brisačo, potem pa z glavničkom za temenca sčesala. Grejo ful lepo dol.

clock-img

16.12.2005, 14:14

clock-img

Teya

pencil-img

1051

kati, tko je blo tud mišljen user posted image  .....se opravičujem vsem za nejasno postavljeno vprašanje user posted image .... torej, zanima me, kako čistite glavniček user posted image ....

vseeno vsem hvala za odgovore  user posted image

clock-img

16.12.2005, 14:32

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Namilim, malo pustim in sperem s tušem

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem