writing-img

gležn

clock-img

02.12.2010, 18:15

clock-img

Tatjancaaa

pencil-img

15

Pozdravljene mene zanima kaj naredit, danes sem padla in si poškodovala gleženj noge in dobila mavec sedaj pa me skrbi kaj naj storim ker mi prstki kr nekaj drevenijo ste imele kdaj kake poškodbe pazite se ker je led in to je ful tega ajd papa pišite kaj

clock-img

02.12.2010, 18:43

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: Tatjancaaa

Pozdravljene mene zanima kaj naredit, danes sem padla in si poškodovala gleženj noge in dobila mavec sedaj pa me skrbi kaj naj storim ker mi prstki kr nekaj drevenijo ste imele kdaj kake poškodbe pazite se ker je led in to je ful tega ajd papa pišite kaj

a ni tko da morš v tem primeru nazaj na urgenco, da ti popravijo gips? jest sicer še nisem bla polomljena, poznam jih pa kar nekaj, ki so jim rekli, da če prsti drevenijo, zatekajo, postajajo rdeči/bledi/modri, da je potrebno nazaj pridt.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

02.12.2010, 19:02

clock-img

Tatjancaaa

pencil-img

15

saj ja počakam mojega, da pride iz službe pa grem na urgenco hvala bogu da je z bebiko vse ok ful grozn je ko morš meti neki v gipsu a sm edina al kaj jaoo

clock-img

02.12.2010, 20:02

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

clock-img

03.12.2010, 11:31

clock-img

puncica

pencil-img

9847

tip s fetiši na nosečnce v gipsu spet na pohodu user posted image a ga še niso skenclal user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem