writing-img

glivice

clock-img

17.05.2007, 08:07

clock-img

majci23

pencil-img

159

mi lahko katera pomaga ker nisem nič pametnega našla. se mi zdi da mam spet glivice, ker me ful srbi. kako je z uporabo jogurta? na kakšne način ga naj uporabim? se še kateri pojavljajo glivice tako pogosto? namreč meni se odkar sem nehala jest KT ppjavljajo na vsake 2 mesca skorajuser posted image

clock-img

17.05.2007, 08:15

clock-img

Anonimen

Pred spanjem nahitro namoči v lca jogurt tampon in ga pusti čez noč. Lahko tudi čez dan. Če te zuni srbi, je fajn če imaš canesten mazilo in se z njim še mažeš po zunanjem delu spolovila. Spolne odnose je treba omejiti v času zdravljenja, lai pa kondom nataknit. nič tangic, nič ozkih hlač, nič plastik fantastik. pOTREBNO JE OMEJITI VNOS SLADKORJA (ups črke) kave in drugih poživil. Bombaž, umit z ustreznim milom in skrbeti, da je spodaj vedno suho. Glivice imajo rade cuker in vlago.

clock-img

17.05.2007, 09:00

clock-img

bekyca

pencil-img

143

Točno tako. Mišek je bila izčrpna, se strinjam. Za tuširanje pa uporabljaj milo za intimno nego, pa tudi tukaj ne pretiravaj.

clock-img

17.05.2007, 10:52

clock-img

pikica*13*

pencil-img

45

Se strinjam z Mišek13 in Bekyco, dodajam pa:  spodnje perilo peri najmanj na 60 stopinj, ker pri 40 in manj glivice ne uničijo. Lahko pa si v lekarni kupiš boraxglicerol ali vagisan vaginalete. Oboje dobiš brez recepta.

Upam da se jih rešiš čimprej!
Lp

clock-img

17.05.2007, 13:05

clock-img

Anonimen

Bi dodala samo to, da meni pri težavah poleg ostalega že naštetega pomaga, da se umivam z Lactacyd femina tekočino. Dobiš samo v lekarni.

clock-img

18.05.2007, 13:24

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Intimna mila - ne pretiravaj z njimi. Bolje manj kot več.
Jogurti,... - sem pozabila razlog, ampak naj ne bi bili najboljša rešitev oz. jih odsvetujejo. Raje si kupi Molkosan (lekarna, Sanolabor) in ga pij, občasno pa vanj namoči tampon in si ga vstavi v nožnico.
Čaj rman - odličen za vse ginekološke probleme, ženski čaj.
Sama pa uporabljam Multi-Gyn gel- ni nobenih omejitev, lahko ga uporabljaš tudi preventivno. Zunaj in znotraj.

clock-img

18.05.2007, 18:11

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Tudi zaradi antibiotikov se znajo naredit podobne težave.

clock-img

18.05.2007, 18:13

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13
če imaš canesten mazilo in se z njim še mažeš po zunanjem delu spolovila. Spolne odnose je treba omejiti v času zdravljenja, lai pa kondom nataknit.

Glivice se zdravijo pri obeh partnerjih istočasno in sicer moški uporablja mazilo Canasten, ženska pa svečke. In oboje predpiše zdravnik enega od partnerjev, na recept .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem