writing-img

glivice na lasišču

clock-img

12.07.2009, 12:42

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

menda jih imam in mi zaradi tega gredo toooooliko lase ven. jaz obupujem ker ne vem kaj naj naredim. Umivam se z oronazolom in mažem s kanestenom, sam v parih dnevhi ni nič bolj. Ima katera izkušnje??

clock-img

12.07.2009, 22:27

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

ma kaj sem edina tle gor, ki  ima to težavo??!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2009, 13:02

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Kako pa zgledajo glivice na lasišču? Mislim, nisem še slišala, da to tudi obstaja. Kdo ti je pa potrdil, da imaš ravno glivice?

clock-img

15.07.2009, 15:20

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

ja osebna zdravnica mi je to rekla.

clock-img

28.07.2009, 14:49

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Prvič slišim.Vem za luskavico.

clock-img

28.07.2009, 23:31

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Ja res to obstaja in ta zedeva ni ozdravljiva...vsaj v celoti ne...večinoma se da omiliti ,ampak čisto odpraviti pa menda ne...no vsaj jaz nisem.Glivice lahko preneseš iz nog,stopal,lahko jih dobiš na bazenih,savnah....hudir pa je ker se rade prenašajo in ,če te srbi NIKAR ne praskaj in potem ne božaj drugih....tudi živali prenašajo glivice.....Jaz imam vedno brisačo samo zase in jo potem dam v pranje.

No jaz sem dobila terapijo-----2 žlici jabolčnega kisa zmešam s pol skodelice tople vode in to vtrem v lasišče...pustim kar ene dve uri gor in potem sperem.Kis uničuje glivice in potem mene ne srbi več glava.

Terapija dermatologinje....sicer pa če imaš kje drugje na telesu glivice...moraš vse zdraviti.....

< Sporočilo je popravil big mamma -- 28.7.2009 23:32:51 >

clock-img

03.08.2009, 18:12

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Big mama!! A so ti zaradi glivic šle tudi lase ven??

clock-img

03.08.2009, 21:46

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *

Big mama!! A so ti zaradi glivic šle tudi lase ven??

Gredo ,ampak ni panike ,jih imam preveč(zaenkrat)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem