writing-img

globinski sesalec

clock-img

07.12.2007, 10:07

clock-img

florecita

pencil-img

409

Ker želimo kupit globinski sesalec, me zanima tisti ki jih imate:

Kje ste jih kupili in kaj ste predvsem gledali pri nakupu?

clock-img

07.12.2007, 10:23

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz ga ima že 9 let in sem ful zadovoljna z njim. Takrat sem oklevala med globinskim in vodnim, a vidim, da sem se bolđe odločila. Res pa je, da ni bil poceni (takrat je stal 140.000 bivših SIT). Najbolj mi je všeč, da ima krtačo za gladka tla (s takimi finimi valjčki) user posted image . Pri nakupu pa glej, kakšna je globinska krtača - ta je najbolj pomembna (in najdražja tudi). Moja tašča si je z njim sesala tepih in vse franže na vogalih ji je kar ven popipal. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

09.12.2007, 14:59

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Vorwerk(super!!! globinska krtača), zdaj je v "akciji" 872€, dajo ga na 12 obrokov brez obresti. Če kupiš na firmo ga daš v stroške in ti refurdairajo(- 20% ddv).  če pa ne vzameš na firmo je 12*73€.

Mamo zaenkrat tastraga, ki je težji... ampak ga mamo že več kot 15 let in je še zdaj ql. Aha, pa k bomo kupil novga še tastarga zrihtajo, oz nardijo servis.user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

09.12.2007, 15:29

clock-img

April

pencil-img

5459

mi imamo tud tega. Sicer ne vem kaj je fora tega globinskega sesanja. Za gladke površine je itak vseeno. A potem je za tepihe okuser posted image
Mi je pa starejši model bil bolj všeč. Ga ima babi in je sistem menjave vrečk bolj fajn. Jutri moram vreče naročit, je tista notri že čist polna. Vreče so pa drage.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem