cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gnoj v grlu

clock-img

06.01.2009, 13:40

clock-img

radika

pencil-img

37

Zdravo!
naša mala pikica, zadnje čase ful hrope. nosek ji redno čistim in ima čistega. vase toliko časa malo zakašlja. se mi zdi kot, da bi imela v gnoj v grlu. enkrat sem ji ful fiziološke dala v nos, potem pa je bruhnila nekaj gnoja ven. ali ji lahko dam malo fiziološke za spit, da bi potem se ji gnoj odluščil. vročine nima. hvala za nasvet.

clock-img

06.01.2009, 13:42

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Saj bi se smejala tvojemui vprašanju, ampak vem da misliš resno.

Ne, fiziološke ji ne smeš dati za piti.

Koliko je pa stara?

Parne inhalacije pomagajo za lažje izkašljevanje in dihanje.,

clock-img

06.01.2009, 13:44

clock-img

Doll

pencil-img

1726

To ni gnoj,ampak sluz.
redno čisti nosek tudi na 30 min,če je treba.Kupi baby vac aspirator,inhalacije delaj,operil P ponoči.Ker če ne boš čistila tako kot je treba lahko dobi otrok vneta uha,bronhitis...

clock-img

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Kaj pa če je izbruhala šmrkelj

clock-img

clock-img

Doll

pencil-img

1726

Naja midve imava obe Markota pa sta 6 dni razlike :)

clock-img

06.01.2009, 15:33

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Fiziološko ne daš za spit, lahko pa narediš tako kot si že, jo daš malce več v nos in navadno jo tudi izpihnejo nazaj skupaj s sluzjo skozi nos ali pogoltnejo, se pa zgodi da tudi izbruhajo. Vendar je bolje da z baby vacom vse skupaj ven posesaš in je zadeva narejena. Vse skupaj pa večkrat na dan ponavljati.

Torej malo fiziološke v nos, nato z baby vacom vse ven posesat.

clock-img

06.01.2009, 17:48

clock-img

Detece

pencil-img

1039

Tudi našemu se je po temeljitem čiščenju noska sluz nabrala v grlu. Ampak nič ne moreš pomagati, se bo iz grla slej kot prej sama odstranila - to mi je povedala tudi pediatrinja.
Res pa je najbolje nosek čistiti redno z baby vacom.
Fiziološke pa naj raje ne pije.

clock-img

06.01.2009, 22:38

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

To je zaradi šmrklja v nosu.Fiziološka raztopina ni namenjena pitju in nič se ji ne bo odlušilo s tem.Odrasel človek pa lahko slano vodo grgra.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem