IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
Pozdravljene mamice
Imam eno vprašanje in bi prosila za kakršnkoli nasvet, saj me stvar že rahljo spravlja ob živce. Imamo mesec dni starega dojenčka, ki že od prvega dne ponoči godrnja. To ni le navadno godrnjanje tu in tam ampak zelo glasno in moteče napenjanje in jamranje. Ob tem se še zvija in zraven spi. Ne vem kaj mu je. Ni zaprt saj je planička vedno polna, tudi lačen ni saj se polno dojiva in lepo pridobiva na teži'??? Ko sem povprašala pediatrinjo o tem mi je dejala, da je to normalno. Mene pa vseeno skrbi. Prosim za podobne izkušnje. Kako naj ga omirim, jamra tudi če mu dam dudo v usta??? Jst in moj mož pa ne spiva nič, saj tega ni moč prelišati, bojim pa se tudi da bi dobil pruh od tega napenjanja.
Hvala za vse nasvete in odgovore
Ma prav enako je bilo pri ta malem pri nas. Enako. Se je zvijal in napenjal, da mi je blo čudno, da kaj za vraga spušča take glasove. In reveža je res ful močno zvijalo. Sem ga pol dajala spat na trebuščka, čeprav me je blo najprej strah, ki je boljše, če spijo na boku zaradi polivanja. ma se je kar dobr obneslo. Ga je manj zvijalo.
Sicer pa smo si pomagali z kapljicami, ma mora minit en čas, da se to uredi, da se prebavni sistem navadi.
Je pa dobil popkovno kilo ubožček od napenjanja. no pa ta starejši jo je imel tudi.

No ma to tudi vse mine in ni nič nevarnega, čeprav so pa res revčki.