writing-img

gore tex

clock-img

17.12.2004, 20:42

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Punce, a mogoče katera ve za kako spletno trgovino kjer bi lohk za Anžeta (št.20) kupila Gore texove zimske čevlje?
Jih je namreč ena prijateljica kupila v Kopitarni v BTCju pa so mi ful všeč in tud Anžetu so prav, pa bi jih seveda rada imela in če ni nujno se ne bi vozila v Lj. Kopitarna pa žal nima spletne trgovine.
Hvala, LP

clock-img

17.12.2004, 22:19

clock-img

Anonimen

Iz kje pa si? V Kranju je tudi trgovina Kopitarne.

clock-img

17.12.2004, 22:23

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

O splišni super, da si povedala, kje pa je? Drugač sem pa iz Mojstrane. Hvala, LP

clock-img

17.12.2004, 22:33

clock-img

Anonimen

V Merkurjevem novem centru na Primskovem. Poleg Mercatorja. Ampak svojih goreteksovih čevljev oni nimajo. Imajo pa Superfitove. Mogoče poznaš firmo? Prodajajo jih tudi v Cokli, če poznaš. Tudi ta je tam nekje blizu.

clock-img

17.12.2004, 23:09

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Ja Super fit poznam, mamo njihove copatke. Sem tud zimske čevlje gledala, pa se mi zdijo tisti iz Kopitarne toplejši in enako mehki (podplat), pa še bolj všeč so mi. Bom šla pogledat; ja v Cokli sem že bila, Merkur je pa koj zraven (no eno ulico naprej). Če jih ne dobim, bom pa itak Super fit kupila. Hvala, LP

clock-img

17.12.2004, 23:14

clock-img

Anonimen

Ja ne, kolikor jaz vem, Kopitarna sloh ne dela svojih goretex čeveljčkov, no ja, saj boš videla. Uspešno nakupovanje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem