writing-img

gorništvo - gor, na cilju kosilo

clock-img

20.08.2008, 11:24

clock-img

tojeto1

pencil-img

412

Zanima me, kam v gore s 4-letnikov, 1,5 letnikom (v nahrbtniku + peš) in mene nosečkouser posted image v gore, kjer se hodi cca. 1 uro in imajo na vrhu kosilouser posted image .

Radi bi šli na easy celodnevni izlet, a nikoli ne vemo ali bomo na vrhu lačni ali imajo kosilauser posted image ? Senviče smo prakticirali, pa se niso najbolj obnesli. Mogoče kompliciram a moji tamali so navajeni ob 12 jesti topli obrok, drgač so tečni k driskeuser posted image
Ful hvala vsemuser posted image

clock-img

20.08.2008, 12:13

clock-img

Anonimen

Iz kje pa si?
Luštna destinacija je Velika Planina (nad Kamnikom) ... gor greš lahko peš, ali z gondolo in se potem sprehajaš po njej ... imaš pa gor kočo Zeleni rob, ki je odprta celo leto, na Mali Planini je pa tudi kar nekaj planinskih domov, kjer povsod strežejo hrano.

clock-img

20.08.2008, 13:20

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Primeren izlet je npr Čemšeniška planina: LINK
pa morda Sv. Jakob nad Preddvorom: LINK.

Drugače pa morate malo vsaj namigniti regijo.

clock-img

28.08.2008, 08:40

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Na Čemšeniški imajo odlična kosila vedno....men je zelo okusno pa tut porcija je kr solidna. Cena je pa od 4-5 eur. Imaš pa na razpolago nekaj v tem smislu: Golaž, bograč, telečjo obaro, ričet ali pa kranjsko klobaso z zeljem in ajdovimi žganci in ocvirki mmmmmmm....zelo dobro user posted image
Približno tak jedilnik majo vedno. Je pa luštna pot in tudi koča.
Uživajte! user posted image

clock-img

17.09.2008, 23:37

clock-img

*žaži*

pencil-img

531

Tudi Smrekovec je odlična tura user posted image ...pozorna moraš biti, da se boste za Smrekovec reeees dobro oblekli- je hladno in kr zlo piha. Drugač pa hrana v planinskem domu je več kot odlična, resnično....golaž je dober za umret...tudi kranjska z zeljem je odlična...pa še svež kruh dobiš zraven.
Priporočam!

clock-img

19.04.2009, 13:46

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Kadar ni gor nič, lahko male pretentaš s kako mini pico, ki jo neseta gor, to bi verjetno zadoščalo.... Ali pa vzameta v termoski/menažki s sabo kako enolončnico, ki jo zjutraj segreješ, to je tudi varianta, kadar pač ni koče.
Na Rožniku imaš na vrh gostilno, pa ni prehzd vzponuser posted image , samo ni ravno celodnevni izlet, razen, če greste še v zoo sproti... Pa na šmarni gori in na vrh Toškega čela oz. Katarine tudi. To je seveda vse okoli Lj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem