writing-img

gospodinjski nasvet - prosim

clock-img

14.02.2005, 10:47

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Ko spucam pečico... kaj moram narediti, da sem ziher, da sem čistilo dobro ven spravil??? Neki se mi svita, da jo je treba prižgati??? nimam pojma:zmeden:

clock-img

14.02.2005, 11:27

clock-img

*HONEY*

pencil-img

325

Če smo že pri pečicah...katera čistila uporabljate za čiščenje pečic...jaz še z nobenim nisem bila ravno zadovoljna:(

LP

clock-img

14.02.2005, 11:35

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Mi uporabljamo RER, pa gre ful lepo dol.:bravo: Našpricaš, pustiš delovati, pa gre tista maščoba lepo dol.
Probaj, jaz sem zadovoljna.

lp:)

clock-img

14.02.2005, 11:43

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Tole za prižgat jaz prvič slišim jaz jo spucam in pustim

clock-img

14.02.2005, 12:27

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

urška - kaj pa če po "štangah" - žarilnih palicah pošpricaš? a nič ne škodi???
jaz mojega šporgeta nisem še niti 1 x čistila, pa bi blo treba.. najbrž glih zao, ker ne vem s čim in kako...LP

clock-img

14.02.2005, 12:30

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Jaz sem uporabila Cilit... valjda sem nasedla reklami... saj veste un prah ki ga daš na trdovratno umazanijo bla, bla, bla.... prav nobenega čudeža ni naredil... Urška, bom probala RER... hvala za nasvet.

clock-img

14.02.2005, 12:58

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Kira, jaz mislim da ne škodi, samo ne pol s tisto žico čistit, ampak z viledo gobico, da ne poškuduješ, se taki risi pol poznajo. Upam da veš kaj mislim.

Pa veselo na delo.:)-

Sporočte če bo delovalo, nam je.

LP:)

clock-img

14.02.2005, 13:31

clock-img

jana30

pencil-img

233

Punce pa še en nasvet z moje strani-ko boste očistile pečico, si za nadaljno uporabito nabavite vrečkice za peko od alufixa. Daš meso not, pa pečeš, čisto brez maščobe, pa še šprica ne. Pečica ni nikoli več umazana.
Pa uspešno čiščenje.

LP

clock-img

14.02.2005, 13:46

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

The best... Jana30, prvič slišim za te vrečke.. a lahko vse notr pečeš.. tudi krvavice, pečenice,..

clock-img

14.02.2005, 14:16

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

janja30 kje se pa kupjo te vrečke?
lp:rozica:

clock-img

14.02.2005, 15:33

clock-img

jana30

pencil-img

233

Jaz tud dolgo nisem vedela, potem sem si kupila nov štedilnik-pred leti in si vsa vesela dam pečt kuro. UUU je bla dobra, čez čas pecivo, pa mi je najprej po kuri pridišalo, pol šele po pecivu in sem po peki pečico čistla ko nora in rekla, ne neb om več pekla mesa.Pol mi pa sodelavaka v službi pove za te vrečke. So res super. Zdaj imam že spet novo pečico in po resnici povem, da je še nisem čistila, pa bo zdaj dve leti, razen stekla no, ker enostavno ni potrebe.
Vrečke imajo tako v Sparu kot Merkatorju tam kjer so vrečke, peki papir, alu folija-Vrečke za peko od Alufixa pa ena kura v vrečki je gor na sliki. Peče se lahko vse pečenice, krvavice, celo direkt zmrznit se lahko da v teh vrečkah, le predenj boste dale meso v pečico z iglico vrečkico malo napikajte, se potem boljše zapeče, drugače se bolj duši in pa pazite pri odpiranju,jaz navadno kar gor odrežem s škarjami, je pa vroče ko hudič. No, saj so na škatli zadaj navodila.

clock-img

14.02.2005, 15:38

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

hvala jana to bom pa šla kupt bo manj pucanja;)
lp:sloncek:

clock-img

14.02.2005, 15:52

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

mene pa tale RER ali RAR ali kaj je zanima. a je to tekoče in moraš pol drgnit, al je tak sprej, ko ga včasih vidiš v reklamah???
da bom vedla kaj iščem - pa kako dolgo ga je treba pustit učinkovat, pa če smrdi in je treba zračit prostor?? ker vem da ena čistila tako smrdijo da te kap.

clock-img

14.02.2005, 16:21

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Hvala Jana, že letim v trgovino... pečico imam staro 1 leto.....izgleda pa 10 :(

clock-img

14.02.2005, 16:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.02.2005, 17:35

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Kira,
to je taki sprej,pošpricaš in nastane pena-ne znam drugače povedat.
Kako dolgo je treba pustit učinkovat, ne vem na pamet, piše v navodilih. Ga pa nimam trenutno doma, tako da ne morem it pogledat. Že zelo dolgo nisem čistla pečice, da se ne spomnim kako in kaj.
Malo že smrdi, ne pa tak da te kap. Vsaj meni.

Mislim da je pečica gor narisana, da boš lažje iskala.

Dobra ideja so tote vrečke. Bomo probali.:bravo:

clock-img

14.02.2005, 17:37

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

super. glih to me je zanimalo. bom ga probala naslednjič najt, ko bom v trgovini. mam zdaj en problem manj. hvala urška!!!!

clock-img

14.02.2005, 17:42

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ni kaj, če ti bo le pomagal.:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem