writing-img

gospodinjski strojček bi rada vrnila trgovini - kako?

clock-img

24.05.2007, 08:12

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Včeraj sem kupila v Big Bangu sokovnik. Krasen, sploh in oh. Ko pa smo ga doma sestavili, pa smo ugotovili, da nam prostor na pultu ne omogoča uporabe, ker je potrebno veliko več višine (kot sem predvidela). Sadje, ki ga daš v posodico na vrhu, moraš potiskati z visoko "potiskovalko" - no, to slednje mi predstavlja problem pri uporabi.

V glavnem: rada bi ga vrnila trgovini, pa ne vem kakšne imam pri tem možnosti, ker ne gre za reklemacijouser posted image  Pri reklamaciji je rok 8 dni za vrniti artikel, za kar ti morajo vrniti denar ali ti napišejo dobropis. Kako pa je v takšnem primeruuser posted image

Kdo se spozna na te zadeve? Dajte mi prosim čimprej svetovat, da še danes uredim to zadevo.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

24.05.2007, 08:26

clock-img

Anonimen

Jaz bi ga odnesla nazaj, pojasnila, da mi ne odgovarja...
Mislim, da ni veliko možnosti, da ti vrnejo denar... boš morala kupit kaj drugega, no mogoče se pa motim!

Samo ne kompliciraj, vzemi račun in nazaj! Bodo zamenjali, 100%!

clock-img

24.05.2007, 09:57

clock-img

darja75

pencil-img

45

v vsaki trgovini lahko izdelek vrneš v 15 dneh od nakupa brez da bi morala to kaj obrazložiti. tako da, hitro vrni.

kar osem nas je

clock-img

24.05.2007, 10:23

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Darja75, ali si ti to zihr??
Na podlagi česa se to lahko uveljavlja? Ker sem na hitro preletela Zakon o varstvu potrošnikov, pa nisem tega zasledila (ali pa sem spregledala).

clock-img

25.05.2007, 08:25

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Darja75, to o čemer si pisala, velja za naročanje blaga na daljavouser posted image
Drugače pa sem včeraj zadevo uredila. V Big Bangu so bili zelo prijazni. Strojček sem lahko vrnila, v njegovi protovrednosti pa sem prejela bone, ki se jih lahko porabi v enem letu.
Drugič moram bolj pazit, ko kaj kupujemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem