writing-img

gosta hrana

clock-img

09.02.2010, 19:09

clock-img

karli 2009

pencil-img

38

živjo
imam 6,5 mesečno hčerkico in sem ji že naveličana dajati skos eno in isto hrano-namreč od 4 m uvajava gosto hrano(cvetača ,brokoli,jabolko ,hruška,koleraba,krompir,piščanček-namreč korenja in banane se izogibava,ker je bila zaprta) in me zanmajo vaši recepti

clock-img

09.02.2010, 19:27

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

si kaj pogledala veliko paparico?

clock-img

14.02.2010, 15:21

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Ponovno obveščam, da je pošiljanje Paprice v e obliki nezakonito dejanje. Na dveh temah smo že opozarjali, da tega ne počnite. V enem primeru je avtorica knjige zagrozila s tožbo....del teme je tako pobrisan.

http://www.ringaraja.net/forum/m_4841956/
mpage_1/key_/tm.htm#4844712

LP

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 14.2.2010 15:35:50 >

clock-img

15.02.2010, 19:59

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Kaj pa bučke, melancane, špinača, blitva, brstični ohrovt, avokado, melona, kaki,...? Pa riž, polenta, testenine? Iz vsega tega lahko delaš vse žive kombinacije in variacije user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

15.02.2010, 20:07

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

IZVIRNO SPOROČILO: karli 2009

živjo
imam 6,5 mesečno hčerkico in sem ji že naveličana dajati skos eno in isto hrano-namreč od 4 m uvajava gosto hrano(cvetača ,brokoli,jabolko ,hruška,koleraba,krompir,piščanček-namreč korenja in banane se izogibava,ker je bila zaprta) in me zanmajo vaši recepti

Poskusita še bučke, borovnice, avokado, kaki, telečje ali goveje meso, pa purana, testenine, riž, proso, pa malo olivnega olja ne bo škodlo, če je zaprta, pa špinača...naš fuuul rad je špinačo pa pire! Poskusi nardit razne kombinacije iz vsega tega...

clock-img

16.02.2010, 08:48

clock-img

salcka

pencil-img

249

malo kombiniraj...
paparica je itak bolj tak... moja mala ni nič jedla, kar sem ji naredila iz paparice.
še tistih banan s pomarančnim sokom ne...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem