cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gostilna/restavracija v Lj. ali bližini

clock-img

07.11.2006, 17:03

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Ali je v Lj. ali njeni bližini kakšna gostilna/restavracija ki ima tudi notranji igralni kotiček? Ali pa da je g./r. vsaj zelo prostorna, da se lahko majhen otrok tudi malo giblje?

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

07.11.2006, 17:11

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Jurman

clock-img

07.11.2006, 17:50

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Ja Jurman je zakon, kar se tega tiče in tudi hrana je precej dobra, predvsem priporočam banana-nutela torto je hudo dobra user posted image

clock-img

07.11.2006, 18:54

clock-img

Jutra

pencil-img

1267

Aja, pozabila sem povedati, da samo Jurmana mi ne predlagat, prosim. Ne maram tiste "prazne" hrane.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

clock-img

07.11.2006, 21:39

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Jutra, za igralnice ne vem. Gremo pa mi običajno na Katarino, domačija Na vihri. so prijazni, dobra domača hrana in tudi za otroke je dovolj prostora, pa tudi njihovi otroci okoli skačejo. naša tamala je tam zelo zadovoljna, takoj ji prinesejo "njen" stolček in je kontenta do konca kosilauser posted image tja se odpravimo okoli 15.00, ko je glavna gužva že mimo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem