writing-img

gotove kašice

clock-img

19.10.2008, 21:01

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

nekaj dni uvajam sadje. no, danes pa sem slišala, da je veliko bolje dajat kupljene kašice, ker te naj bi bile pod nadzorom in sadje, ki ga kupimo na tržnicah in trgovinah pa ne. frutek vsebuje sladkor-torej odpade. hipp pa je brez sladkorja in NAJ bi bil bio. kaj menite ve?

clock-img

19.10.2008, 21:11

clock-img

mafi

pencil-img

4506

kaj pa vem, različna so mnenja glede te hrane. jaz svojemu doma zmiksam, če pa nismo doma imam pa v torbi kupljeno kašico, ki je praktična za na pot.
delam tako kot se meni zdi najbolje za mojegauser posted image , naredim malo miksa pa je.

Lp

clock-img

19.10.2008, 21:15

clock-img

madasa

pencil-img

287

Moje mnenje je, da je domače sadje in zelenjava na prvem mestu. Glede kupljene sem tudi sama skeptična ampak kupljene kašice pa so čist mimo (razen za na pot seveda).
Raje mu skuham kupljeno zelenjavo in vem da ni najbolj naravno zrasla kot pa da mu dam kašico, ki vsebuje "kupljeno" zelenjavo in še sigurno kakšne dodatke.
Kako pa se je potem melamin znašel v mleku user posted image (ok saj to je bilo res na Kitajskem, mislim pa  naš trg ne bo  več dolgo zaostajal za Kitajskim).
Skratka, raje doma skuham kot pa da kupim, pa naj na deklaraciji piše nevemkolikokrat bio bio bio...
Pa dober bio tek!

clock-img

19.10.2008, 21:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.10.2008, 23:07

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Večna tema na RR! Nama je pediatrinja rekla, da je vesela, da jo sploh kakšen starš vpraša okoli tega za mnenje, da pa je seveda najbolje, če imaš možnost dobiti svežo domačo zelenjavo in sadje. Mi nimamo za zdaj te možnosti, zato smo nekako do zdaj kombinirali s kupljenimi kašicami in domačimi stvarmi, ki jih občasno dobiva. Zdaj, pri 7 mesecih starosti naše bejbe in 3,5 m GH že kupim kakšno sadje in zelenjavo in ji to pripravim, čeprav mi ni nabolj všeč, ker je vse obupno zastrupljeno.Še najraje vidim, da je vsaj nekaj donačega, zraven pač dodam kupljen sadež. Bolje, da ne vemo vsega, s čim je vse našpricano in našpikano, da dlje zdrži na policahuser posted image user posted image Bratranec je nekaj časa delal v hladilnici in mi pravil..sem raje nehala poslušat, drugače bi ne jedla več sadja in zelenjave iz trgovineuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

20.10.2008, 07:12

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Večna tema na RR!

Se podpišem. Daj malo prosim prebrskaj za nazaj, pa boš našla cele klobase za nočno branje user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

20.10.2008, 10:31

clock-img

ninini

pencil-img

356

Jaz kupujem hipove kašice ampak samo sadne ker sadja svežega sploh noče  .Hipove pa zato ker bolj dolgo počakajo ko jo enkrat odpreš.Zelenjavne in mesne pa  so itak ogabne kar povohaj jo pa mal pomisli a mora to res jest tvoj otrok če tudi tebi ni všeč-

clock-img

20.10.2008, 12:10

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

Večna tema na RR!
Se podpišem. Daj malo prosim prebrskaj za nazaj, pa boš našla cele klobase za nočno branje

večina tem na RR so večne teme! nimam časa ne brskat, kaj šele ponoči bratuser posted image .

clock-img

20.10.2008, 12:28

clock-img

Volga

pencil-img

9346

clock-img

20.10.2008, 12:38

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

Volga, hvala za prijaznost.

clock-img

25.10.2008, 11:27

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Ma ja kakšne kupljene kašiceuser posted image  Ne rečem za kdaj pa kdaj, drugače ti pa zagotavljam, da so tiste, ki jih doma pripraviš veliko veliko bolj zdrave.
Sploh če imaš domače sadje

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

25.10.2008, 12:14

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

Naša dva pa sploh nočeta kupljenih kašic. pa tako bi včasih kakšno jima dala, sploh če kam gremo. In doma imam že celo zbirko kupljenih kašic, sadnih, zelenjavnih, mlečnih...od te in one firme... vse živo...in nič. Kar zapreta kljunček. Mogoče edino od Alette pojesta tisto banana-jabolko, pakirano v plastično posodico tako kot puding. Pa še to samo če je sila. No, pa vseeno raje vidim, da jesta doma narejeno.

clock-img

27.10.2008, 20:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninini

.Hipove pa zato ker bolj dolgo počakajo ko jo enkrat odpreš.

seveda. to je lastnost naravne in bio hrane.

clock-img

31.10.2008, 20:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Ma ja kakšne kupljene kašiceuser posted image  Ne rečem za kdaj pa kdaj, drugače ti pa zagotavljam, da so tiste, ki jih doma pripraviš veliko veliko bolj zdrave.
Sploh če imaš domače sadje

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

04.11.2008, 12:36

clock-img

matejast

pencil-img

95

Punce men se pa ne zdi vse res tako črno belo. ja, domače, ki ni špricano in veš kako je pridelano je ziher najboljš. Sam če pa začneš z uvajanjem pozimi ko ni bučk pa korenčka itd.. na vrtu je pa moj pediater reku, da je boljša kupljena kašica kot pa bučka iz trgovine, ki jo sam skuhaš. Namreč je reku, da če piše na kašici, da je bio in brez dodatkov pol je to to, ker če je za otroke mora skozi stroge kontrole. Zato jaz brez slabe vesti dam tud kupleno kašico, sam zmeri gledam da je brez sladkorja in bio.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem