writing-img

goveji zrezek

clock-img

22.03.2010, 21:39

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

...oziroma steak, debel cc 12mm.
Mi ga nikoli ne rata pripravit mehkega in socnega. Sicer mi je najbols samo pecen na rebrasti ponvi, ampak ne vem kje zgresim, da ne rata kot je treba.

clock-img

23.03.2010, 07:34

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

najprej ga morš met v paci (olje + začimbe), dalj časa, 3 dni npr (nekateri kuharji pravijo da dlje, tud 14 dni, da se res ''uleži'' (čeprov sm tut že slišala da po en mesec)). potem ga morš vržt pa na reeeeeees vročo ponev (ne rabiš nič olja, je dovolj kar se drži mesa od pace - predposravljam da na teflonu pečeš), tako da se meso ''zapre'' (zakrkne takoj ko ga vržeš gor). od točke ko je meso na ponvi ga pa obračaš IZKLJUČNO z obračalko/prijemalko in bognedaj ga z vilico prebadat.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

23.03.2010, 10:11

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Res sem amaterka kar se kuharije tiče... ampak 14 dni in še več v paci... a se ne pokvari v tem času?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

23.03.2010, 10:16

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Res sem amaterka kar se kuharije tiče... ampak 14 dni in še več v paci... a se ne pokvari v tem času?

V tem času bi krava še crknila (v pacu) ne samo, da bi usmrdelo mesouser posted image

clock-img

23.03.2010, 10:54

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

V tem času bi krava še crknila (v pacu) ne samo, da bi usmrdelo mesouser posted image

če je v olju se ne pokvari, samo mora biti povsem prekrito z oljem, kateremu se doda začimbe...

clock-img

23.03.2010, 11:23

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

hvala za tale odgovor, bom probala. upam, da bo res kej manj zvecljiv user posted image

clock-img

23.03.2010, 12:16

clock-img

mini86

pencil-img

6050

čez noč ga imaj namočenega v radenski-k puterček

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

23.03.2010, 12:42

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19108&offset_=0

http://cespov-njok.com/wp/2005/09/15/o-ulezani-kravici/

sem z enim mescem še podcenila zadevo... drugač tut Jamie uporablja ''staro'' meso za take zadeve. ampak ok.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

24.03.2010, 13:31

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

sem ga marinirala cc 12h in je bil odlicen. Je partnerej narekel, da od zdej naprej ne gremo vec v restavracijo user posted image

hvala vam za nasvete

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem