writing-img

govor

clock-img

05.11.2007, 12:34

clock-img

Tajduška

pencil-img

142

Pozdravljene,

moja dveletnica govori tekoče, v celih stavkih.
Me pa malo skrbi, ker ne zna reči črke V in R. Morda še katere, pa se nisem zavzelauser posted image

Do katere starosti bi naj govili pravilno???
Kako pa je z vašimi otroci?

clock-img

05.11.2007, 12:36

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Samo brez panike. Komaj dve leti je stara. Moj mulc je začel govoriti komaj pri štirih, pa zdaj govori kot vsi ostali, ki so spregovorili pri dveh. Bo. Samo potrpežljiva bodi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

05.11.2007, 12:49

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Če gladko govori pri dveh, te pa nekaj nejasnih črk res ne bi smelo skrbeti. Kot je rekla tanikaa nekateri pri dveh še govorijo ne.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

05.11.2007, 13:37

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Ojejuser posted image

nekateri pri teh letih sploh eš ene govorijo pa še do 4 leta ne. Pri 5 letih je komaj obisk logopeda. Tvoja bo pa takrat že prfoksa slovenščine.

daj ne skrbi, saj se je komaj postavila na noge bo že do šole rekla še tistih par črk. Moj je star 4 let apa ga ne vzamejo k logopšeu ker ne reče r pa kako besedo mal čudn izgovori, ker je kao še premajhenuser posted image   bo že se ne sekiram večuser posted image

clock-img

05.11.2007, 13:41

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

user posted image  za tako lep razvoj govora tvoje dveletnice. R je skoraj zadnja črka, ki jo znajo izgovorit; moja ta velika je bila 4, in zdaj počasi slišimo r v določenih besedah. 2,5 letnica pa je še daleč za tvojo, bi rekla. to ti je tako različno kot vse ostalo pri otrocih, plazenje, hoja, gibalne spretnosti......

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

05.11.2007, 13:52

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Uh, moj sterejši je rekel pri 2 letih točno 3 besede....

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem