writing-img

gradbeno dovoljenje

clock-img

04.03.2008, 18:19

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Mene pa zanima ali lahko meni kot potencialnemu kupcu na občini povedo ali določena hiša, ki se prodaja ima gradbeno dovoljenje, ali ne?

Stavr je namreč takšna, da ženska prodaja hišo, katero boma z mojim 99,9% kupila, sam zdaj pa nekaj mučka, pa prvo agent pravi, da ne ve če ima hiša GD, pol ženska reče da ga ima samo ne ve kje je,... mislim, živčna vojna. Upam, da bo kmalu konec, kakorkoli že se obrne.

mojeustvarjanje

clock-img

04.03.2008, 18:22

clock-img

majcis

pencil-img

158

živjo!
mislm da bi ti mogl povedat! drgač pa nj bi blo tko da lohk pogledaš u zemljiško knigo al kuko se že temu
reče. oz nj bi blo tko, da k kupuješ nj bi itk in itak pogledov k je kao tm vse zabeležen pa da slučajn ni
že prodana pa da te hočjo zaj......
se je tud to že zgodil

clock-img

04.03.2008, 18:23

clock-img

majcis

pencil-img

158

pa upam, da se vama res kmau konča in to srečno an:)
user posted image

clock-img

04.03.2008, 18:39

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Z izkazanim pravnim interesom ti na UPRAVNI ENOTI in ne na občini lahko povejo oz. pokažejo arhivski izvod.

Glede na to da si potencialni kupec pravni interes imaš.

clock-img

04.03.2008, 18:42

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Zemljiškoknjižno stanje pa lahko preveriš:

TUKAJ

Samo prijavit se moraš.

clock-img

04.03.2008, 20:06

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

samo če je bila pa grajena pred letom 68 pa nima gradbenega dovoljenja, ker so jih šele takrat uvedli.

Drugače pa ti morajo povedati, saj so danes že skoraj vsi podatki o hišah na netu.user posted image

clock-img

04.03.2008, 20:22

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

samo če je bila pa grajena pred letom 68 pa nima gradbenega dovoljenja, ker so jih šele takrat uvedli.

Če je bila pred '68 zidana pomeni da ima avtomatično gradbeno dovoljenje. Ga ne rabiš iskat.

clock-img

04.03.2008, 22:13

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Hvala vsem, še posebej tebi Pikec user posted image .

Ne ni bila grajena pred letom 68, sicer grem pa jutri na upravno enoto se pozanimat, ker drugač mi bo ta ženska (prodajalka) živce požrla.

< Sporočilo je popravil bodoča -- 4.3.2008 22:14:56 >

mojeustvarjanje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem