writing-img

grelnik otroške hrane

clock-img

22.10.2007, 10:27

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Imam vprašanje kako prakticirate gretje otroškega mleka tiste mamice, ki ne dojite polno? Me se najprej podojima nato sledi dodatek, zaenkrat ji mleko pogrejem v mikrovalovni. Ne vem, če je to v redu? Ali ste si kupile grelnik otroške hrane in kako se obnese?
Hvala in lep dan!

clock-img

22.10.2007, 10:37

clock-img

manca79

pencil-img

194

Mislim da na Aptamilu celo piše da se hrana ne sme pogrevati v mikrovalovki..
Jaz imam grelec in je super zadeva.

lp
M.

clock-img

22.10.2007, 11:32

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Imam vprašanje kako prakticirate gretje otroškega mleka tiste mamice, ki ne dojite polno? Me se najprej podojima nato sledi dodatek, zaenkrat ji mleko pogrejem v mikrovalovni. Ne vem, če je to v redu? Ali ste si kupile grelnik otroške hrane in kako se obnese?
Hvala in lep dan!

Glede na to da naj bi bila voda prekuhana, ti svetujem da si jo normalno prekuhaš potem pa pospraviš v termovko in bo ostala topla. Nikoli pa ne pripravljaj v naprej in potem še enkrat segrevaj.

clock-img

22.10.2007, 12:14

clock-img

Eillish

pencil-img

81

Jaz sem pri prvi ravno tako pogrevala mleko iz hladilnika v aventovem grelniku. Pri drugi sem to opustila, delal sem tako kot so ti svetovali-prekuhano vodo, nekoliko ohlajeno, sem spravila v termovko in delal mleko sproti. To ti vzame veliko manj časa, pa tudi varneje je (ker je mleko sveže pripravljeno). user posted image

clock-img

22.10.2007, 12:16

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Je potrebno ustekleničeno vodo tudi prekuhati? Vem, da je to vprašanje na katerega bi morala vedeti, ne me obsojat. Prvega otroka sem polno dojila, zato se nisem rabila ukvarjala s temi vprašanji. Hvala

clock-img

22.10.2007, 12:49

clock-img

Eillish

pencil-img

81

Pojma nimam (čeprav sem obem dodajala). Jaz sem jo prekuhala, tudi ustekleničeno. Obstaja pa tudi posebna voda za pripravljanje mleka, ki je ne prekuhaš. Nikoli uporabljala. Aja, vodo sem prekuhala kar v električnem grelniku (ali kako se že temu reče)user posted image

clock-img

22.10.2007, 12:53

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Jaz sem imela tisti električni vrč - grelec. Zjutraj sem vodo enkrat prevrela. Potem sem imela cel dan to vodo v grelcu. Pred vsakim hranjenjem sem jo samo dogrela, po metodi prst v vodo.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

22.10.2007, 20:06

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Jaz sem imela tisti električni vrč - grelec. Zjutraj sem vodo enkrat prevrela. Potem sem imela cel dan to vodo v grelcu. Pred vsakim hranjenjem sem jo samo dogrela, po metodi prst v vodo.

Obstaja tudi ze en lustkan kuhalnik za vodo (mislim, da je Philipsov), na katerem lahko po tem, ko ti voda zavre, termostat nastimas po zelji na 40'C in 60'C.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem