writing-img

gripa

clock-img

04.02.2005, 19:05

clock-img

Bela

pencil-img

731

prosim, povejte mi kakšni so simotomi za gripo.
moj dragi je včeraj bil precej slab, glava ga je bolelo, mraz ga je tresu in danes zvečer si je meril vročino, kar jo ima 37,4.
Ko je šel k zdravniku, je bil tam samo še dežurni in so ga poslali domov.
Niso ga sploh pregledali, ker so imeli tam neko intervencijo.
Moj jim je na hitro povedal kaj mu je in so rekli gripa.
Srčno upam, da to ni reg gripa, ker je mali bil pred kratkim cepljem in se bojim, da se nebi nalezu...prau strah me je:(

clock-img

04.02.2005, 19:08

clock-img

Anonimen

Ti dragega čez vikend spravi v posteljo, pa se naj tam not zdravi. Sam. Kakšen Coldrex, al pa aspirin C, proti vročini pa Citripan. Pa velik tekočine. Druzga itak nimaš kaj proti gripi. Veliko počivanja in tekočine, naj ne diha direkt v otroka, pa bo. Aja, pa zračit prostore, z malim pa pejta kar ven, čimveč.

clock-img

04.02.2005, 19:08

clock-img

Anonimen

Ti dragega čez vikend spravi v posteljo, pa se naj tam not zdravi. Sam. Kakšen Coldrex, al pa aspirin C, proti vročini pa Citripan. Pa velik tekočine. Druzga itak nimaš kaj proti gripi. Veliko počivanja in tekočine, naj ne diha direkt v otroka, pa bo. Aja, pa zračit prostore, z malim pa pejta kar ven, čimveč.

clock-img

04.02.2005, 19:35

clock-img

lena-3

pencil-img

85

simptomi za gripo: vročina, utrujenost, lahko tudi boleče grlo,..... Tudi naš oči je zbolel za gripo. Kadar se približa pikici ima na ustih masko, predvsem pa veliko zračimo prostore. Zaenkat je mala še v redu in upamo, da bo tudi naprej tako. In tudi roke si ful umivamo, vsak ki prime malo v roke, si prej umije roke.

clock-img

04.02.2005, 19:40

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Najbolj tipično za gripo pa so seveda boleči sklepi oz. bolijo noge in roke, pa seveda vročina.

Lp Lunca

clock-img

05.02.2005, 05:49

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Tudi mi smo jo fasal:(:(:(:(.Bi morala tamala na smučanje in jo potipam in ajjjs:hudicek:39 temperarture.
Zato pa tako zgodaj prebiram vaše poste.
en lp:morje:D.

clock-img

05.02.2005, 12:04

clock-img

luna39

pencil-img

398

Tvoj dragi je gotov zanič zaradi visoke temp., boli ga celo telo, koža, zebe ga. Pije naj C vitamine, kupi v lekarni: praške proti gripi in prehladu. Sama in moji pijemo te praške 3krat na dan in povem ti, v treh dneh si čisto prerojen. Leži naj ti pa ga pridno božaj in naj vstraja na bolniški čim dlje.:rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem