writing-img

gripa in nosečnost

clock-img

16.02.2007, 16:17

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Sem čisto na začetku nosečnosti, test sem naredila v torek
in sta se mi prikazali user posted image . Veselje je seveda nepopisno...

Imam pa eno vprašanje, namreč lotila se me je gripa ali viroza, ne vem točno kaj,
imam prehlad,  vročino je sicer nizka največ 37.6, imam pa tudi kar močne glavobole.
Večino dneva preležim, ker enostavno ne zdržim pokonci niti pol ure.
Včeraj sem vstrajala še v službi, a je to pametno? (me je strah ker sem za dol. čas)
Vzela sem lekadol, druga tako ne upam.

Punce zelo, zelo me skrbi, kako je z mojo pikico.
Prosim, če ima oziroma je imela katera kakšno podobno izkušnjo, da mi napiše
kako se je vse skupaj izteklo? Hvala.

clock-img

16.02.2007, 18:03

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Pazi, da ti TT ne gre preko 38,0 stopinj. Lahko vzameš Lekadol. Počivaj in ne skači zdaj po službi. Najbolj pomemben je zdaj tvoj user posted image . Vse drugo se bo že uredilo.
LP

lana38

clock-img

16.02.2007, 20:38

clock-img

FruityTango

pencil-img

61

Sem tudi noseča, pa se me je pred dvema tednoma lotila huda viroza. Nekaj dni sem imela visoko vročino 39st., mišice so me bolele, čist fertig. Pa sem šla do osebne zdravnice, kjer mi je pogledala vodo, bila je super, ker sem popila cca 3 litre čaja na dan... v začetku nosečnosti lahko poješ kak lekadol, drugih tablet pa ne, sploh pa v zadnjem trimesečju.
Pij veliko, veliko limone stisni v čaj in meda, pa počivaj....

clock-img

17.02.2007, 09:03

clock-img

Clody

pencil-img

578

V nosečnosti sem dvakrat fasala hudo vnetje sečil in jedla amoksiklave, pa je bilo vse v redu. Druga runda je bila v zadnjem trimesečju.

Ne bi hodila v službo. Raje ostani doma in se pocajtej. Zaj moraš mislit na user posted image , ne na to kaj si bodo mislili v službi.

Čestitam!!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem