writing-img

gripa in nosečnost

clock-img

16.01.2008, 14:36

clock-img

T in J

pencil-img

25

Včeraj sem zvedela, da sem noseča. Me pa skrbi, ker imam gripo. A lahko to kakorkoli vpliva na plod?
Sicer na srečo nisem vzela druge tablete kot en lekadol.

clock-img

16.01.2008, 14:56

clock-img

smartika

pencil-img

124

Pozdravljena!
Noseča sem 11 tednov in že 10 dni imam vrčino in me grlo boli. Sem bila včeraj pri zdravnici in mi je po pregledu krvi napisala ospen, saj ima hudo angino. In sem jo vprašala, če lahko bolezen oz. udravila kaj vplivajo na plod, pa je odgovorilada ne, če ravnaš po navodilu zdravnika. Prav tako mi je povedala , da lahko vzamem lekadol ob povišani temp. in glavobolu oz. bolečinah.

lp, pa čimpre okrevaj
aja, pa čestitke za user posted image  in user posted image

clock-img

16.01.2008, 15:29

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Pojdi k zdavniku, tako bo najbolje. Ne jemlji nič po svoje, še najmanj raznih pripravkov, ki jih dobiš v lekarni brez recepta.

clock-img

16.01.2008, 16:15

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če je visoka vročina, lahko vzameš lekadol. Za ospen pa ne vem. Vem, da nosečnice lahko od antibiotikov jemljemo hiconcil. Jaz sem imela tega, če je bilo treba.

clock-img

16.01.2008, 16:54

clock-img

Nataan

pencil-img

167

Tudi jaz sem bila prehlajena na začetku nosečnosti. Ker me je bolelo grlo, sem v lekarni vprašala, če lahko jemljem kakšne septolete oz. podobne tablete in so mi rekli, da lahko vzamem samo granobil, ker druge tablete imejo neko snov, ki škodijo.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem