cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gripa v Grčiji

clock-img

01.09.2009, 07:57

clock-img

Soncnica

pencil-img

676

Zdravo!

Konec septembra gremo v Grčijo na Kos s štiriletnikom in osem mesecev staro punčko. Ali je imel kdo v Grčiji kakršnekoli izkušnje s prašičjo gripo?

lp  

clock-img

01.09.2009, 10:28

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

živjo

Mogoče je zdaj z tako malo punčko mal neumno dol rinit, drugače pa je letos moja sestra z družino bila na Kosu, pa so vsi živi in zdravi prišli nazaj, bili so pa v vrhuncu sezone. Zdaj če kaj daš na to gripo raje pojdite kam drugam, drugače pa je itak zdej že prazno dol, tako da ni gužve, izogibaš se lahko velikih skupin, pa higiena..tako da mislim da panike ne bo. Grčijo bolj ogrožajo požari.
lp

clock-img

01.09.2009, 21:16

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

živjo

Mogoče je zdaj z tako malo punčko mal neumno dol rinit, drugače pa je letos moja sestra z družino bila na Kosu, pa so vsi živi in zdravi prišli nazaj, bili so pa v vrhuncu sezone. Zdaj če kaj daš na to gripo raje pojdite kam drugam, drugače pa je itak zdej že prazno dol, tako da ni gužve, izogibaš se lahko velikih skupin, pa higiena..tako da mislim da panike ne bo. Grčijo bolj ogrožajo požari.
lp

Nima smisla iti drugam. Naš znanec jo je s Hvara prinesel...
Upaj na najboljše, če ste se že odločili potovati s tako mmajhnim otrokom pa upošetavaj vse higienske nasvete in pravila.

clock-img

02.09.2009, 09:20

clock-img

tasika12

pencil-img

227

Pozdravljena,

tudi mi nameravamo na Kos v septembru, moram priznat da me je sedaj ko poslušam vse to začelo skrbet. MI imamo 4 letno punčko. V kateri hotel pa greste?
Lp
Tašika

clock-img

02.09.2009, 12:44

clock-img

greece

pencil-img

43

Smo bili na Kosu sredi avgusta in ni bilo nobenih problemov, tako na letališču, kot na samem Kosu je vse običajno. Problematičen otok je morda Zakintos še kakšen maturantsko naravnan otok, vse ostalo so odvečne skrbi. Mi smo se oborožili z maskami in alkoholnimi robčki, pa smo porabili samo nekaj slednjih. Skratka ni nobenega razloga za paniko. Jaz ne bi kompliciral.

clock-img

05.09.2009, 20:35

clock-img

pearl

pencil-img

426

Pred mesecem dni sem bila tudi jaz na trnkih, ko smo šli na Djerbo in že bili tik pred tem, da bi odpovedali.  Če moj ne bi bil vstrajen, bi nam bilo lahko žal, da bi ostali doma.

Gripo lahko stakneš kjerkori, user posted image .
Moja sodelavka je bila 14 ali več nazaj v Mehiki - v lastni režiji, pa sta z možem prepotovala skoraj pol Mehike, če še ne več in ena sodelavka 12 dni v Londonu, pa ni nobena prinesla nič od gripe podobnega, pa sta bile obe v rizičnih krajih.
Odločitev ali iti v Grčijo, je še zmeraj vaša, če odpoveste, gremo mi user posted image .

clock-img

07.09.2009, 12:58

clock-img

barni

pencil-img

1096

Mi smo bili prejsnji teden na Lefkasu. Se ne vem a smo kaj prinesli s seboj, zaenkrat dobro kaze.

Ne v LJ ne tam na letaliscu ni videti nobenih znakov gripe, opozoril, cesarkoli, na otoku pa itak da ne. Jaz sem bila tudi v dilemi ali iti ali ne, ko sem poslusala porocila in brala novice, ko pa sem bila tam, pa sem popolnoma pozabila na to.

Je blo tko krasno...prehitro je minilo.

Aja porabili smo nekaj alkoholnih robckov.

clock-img

07.09.2009, 20:55

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Sodelavkina nečakinja je prišla iz maturantskega izleta po Grčiji z gripo user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2009, 22:24

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Sodelavkina nečakinja je prišla iz maturantskega izleta po Grčiji z gripo user posted image user posted image user posted image

Verjetno ima samo dobrega mačka user posted image

clock-img

12.10.2009, 13:38

clock-img

Lolek in Bolek

pencil-img

332

aki pa ušiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem