IZVIRNO SPOROČILO: maktub
metuljček... o sej mi naredimo točno to kar si napisala.. če je vzuanj lump da koga sune in da mu pol lepo rečem da se to nesme in da ga ponovno popokamo... čeprav imamo do doma take scene da nas se slisi v daljne kraje.. ampak gremo... drugič je pa isto:(....
ampak sva se z možem zeloo zelo primla v roke in sva zelo zavihala rokave in morem rečt da je v določenih stvareh lep lep paredek... tudi ko kako star vrze z jeze... sam z roko mu pokazem na predmet jo takoj pobere in da na mesto in reče: tako:)
sam zdaj moremo se s tem grizenjem in metanjem po tleh resit... ki pa nepridemo k koncu....
sem ga tudi sama nazaj ugriznila in je on mene nazaj... očitno on s tem razume da če jaz lahko lahko tudi on ne....pri nas to da ga nazaj ne pali.... pa je tudi on sam prisu ze dostii dosti krat pogrizen iz vrtca in z razbitin nosom, in popraskan in vse pa nič...
Kakšno lepo te prosim. Seveda, da ne pošteka , če ga lepo prosiš, da preneha.
Glej moja zverinica je pri 4 letih in 1 dnevu prvič ugriznil . In to tako fanj, da je imel obgriženec za slivo veliko podpludbo. Opravičit se je moral fantu, njegovim staršem, nama...Nabijali smo mu cel teden o agresiji, za vsako prošnjo , ki jo je imel je dobil servirano "grizenje"... Ma ni šans, da mi bo ostale grizel. Glej, da tvoj mojega konstanto grize zahtevam, da ga dajo iz skupine.
Danes bo grizel jutri klal..
Pa še ta tvoj pristop "da je to njegova obramba" pa ne vem kaj še. Primi ga na trdo.
Se te prav predstvljam" ljubček bubček, to pa ni lepo in vljudno , da si fanku uhelj odgriznil". Ojštro. Daj si v glavo : NE TOLERIRAM AGRESIJE. V nobeni obliki.
Enkrat je bila tukaj ena uporabnica (e.l.domy če se ne motim) in je napisala, da v njihovi državi otroke izključijo iz varstva , če so agresivni do drugih. Tukaj pri nas pa se tolerira , v smislu , ah saj vsi grizejo...