writing-img

grizenje 9-mesečnika

clock-img

25.02.2008, 12:52

clock-img

biga

pencil-img

838

Moj sin že kakšna dva tedna grize vse, kar mu pride pod roke. Vem, da mu prihajata ven zgornja dva zoba. Grizal noče, zadnji teden sva pa zanimiva midva z atijem. Kar naprej bi naju grizel, kadar ga vzameva v naročje oziroma stisneva. A je še kateri mali grizalec? Kaj naredite?

clock-img

25.02.2008, 14:19

clock-img

Lantea

pencil-img

362

Tud naša se včasih odloči, da bi naju malo bolj močno polupčkalauser posted image . Ne bi vedela zakaj tako (po moje pač preizkuša, kaj se takrat zgodiuser posted image , če bolj stisne, svoje telo in njegove zmožnosti šele preizkuša), ampak takrat ji na lep način povem da to ne sme in jo malo odmaknem. Sicer to še vedno včasih naredi, ampak že veliko manj, kot pa je. Stara je pa 9m.

clock-img

25.02.2008, 14:38

clock-img

anju

pencil-img

2573

če zakričim "auuuu", se mu zdi samo še bolj zanimivo. zato ga raje odmaknem in dam vedeti, da ne sme. zaenkrat sem ga uspela navadit, da ne grize bradavice... ni tako enostavno, neuser posted image

clock-img

26.02.2008, 09:32

clock-img

nova sloncica

pencil-img

79

Moj je tudi star 9 mes in ima že 8 zob,pa vse povprek grize. Najraje ko stoji me ugrizne v nogo, ko ga stisnem pa v ramo. in to zelo močno. Mogoče ga res zobki srbijo, ne vem... Upam da ga bo minilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem