writing-img

grozno

clock-img

24.01.2009, 14:49

clock-img

barby0

pencil-img

24

clock-img

24.01.2009, 15:04

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Jaz bi ga vrgla med lačneuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.01.2009, 19:59

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

OK, mislim da je šlo za duševnega bolnika. Ni nič manj grozno, ampak lih med zveri ga pa ne bi vrgla.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

25.01.2009, 10:11

clock-img

total

pencil-img

4453

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

OK, mislim da je šlo za duševnega bolnika. Ni nič manj grozno, ampak lih med zveri ga pa ne bi vrgla.

Ne sploh ne,jaz bi ga zrezala sama...mater muuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

26.01.2009, 09:59

clock-img

Anonimen

Js pa raje ne bom pisala, kaj bi mu naredila, pa psihič gor al pa dol! user posted image  Do takih nimam niti pikice razumevanja!

Me pa samo zanima, ker idiot spusti ZAMASKIRANEGA MOŠKEGA v vrtec?????? (iz Večera: Po obrazu je bil namazan z belo barvo, oči je imel obrobljenje s črno)

A ta budala bi ga potem tudi v svoje stanovanje spustila, ker bi kao "potreboval neko informacijo?"

Pa seveda sožalje staršem...user posted image

clock-img

26.01.2009, 12:31

clock-img

jagoda77

pencil-img

691

za take ljudi bi morala biti samo smrtna kazen, tle sploh nimaš imet kej sojenja ne nič, kriv, dokazano itak, čao gremo... kva sojenje pa duševno neuravnovešen... ja pa kaj pol... otroci so mrtvi, ljudje ranjeni in tak človek se nima kaj po svetu sprehajat bolan al pa ne.

clock-img

26.01.2009, 13:03

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Ne, tak človek se nima kej okrog sprehajat, ampak pri duševnem bolniku je kriv tisti, ki ga pusti okrog hodit. To sem hotla prej povedat.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni