writing-img

grozno prebujanje ponoči

clock-img

05.03.2009, 22:24

clock-img

n.i.k.a.

pencil-img

16

Naš fantek je star 10 mesecev in ponoči kar z lepega začne jokati, skoraj kričati. Največkrat z dudo v ustih in s še zaprtimi očmi. Glede na to, da spi pri nama mene skor kap. Mislim da niso zobki.....
A še katero tkole strašijo malčki?

clock-img

05.03.2009, 22:30

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Tudi pri našem 3-mesečniku se kdaj pa kdaj zgodi da v spanju zakriči, ko pa ga priletim pogledat, pa sladko spančka. Verjetno sanjajo ali kaj? user posted image  Ker če bi ga kaj črvičilo, verjetno ne bi spal naprej kot angelček.

clock-img

05.03.2009, 22:33

clock-img

n.i.k.a.

pencil-img

16

Jah naš mali pa more dobiti al sokca al pa mlekca da zaspi nazaj.....pa seveda še ovezno čohlanje.

clock-img

05.03.2009, 23:33

clock-img

pikapoka315

pencil-img

86

IZVIRNO SPOROČILO: n.i.k.a.

Naš fantek je star 10 mesecev in ponoči kar z lepega začne jokati, skoraj kričati. Največkrat z dudo v ustih in s še zaprtimi očmi. Glede na to, da spi pri nama mene skor kap. Mislim da niso zobki.....
A še katero tkole strašijo malčki?

naš isto..ne samo ponoči, ampak tudi podnevi se tako zbuja..včasih tuli ko zmešan v vozičku, ko se zbudi - tudi z dudo v ustih in z zaprtimi očmi..
vendar pa ni vsak dan tako.. hvala bogu :)
si pa tut jaz mislim, da sanja (ker mu nič drugega ne manjka)

clock-img

05.03.2009, 23:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.03.2009, 09:08

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Najbrž sanja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem