writing-img

grrrrrrr........

clock-img

14.10.2005, 07:13

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

.....matr sm jezna.....učer zvečer dva dni prezgodej,grem na wc in prau debel pogledam na hlačkah rjav izcedek,pismu fešta,pa sploh je nism čutla da bo že prišla.O.K.dam vložek in grem spat.Danes....NIČ.....grrrrr kok sm jezna,k me tkole zafrkava in mi daje prazne upe.
Prejšnji mesec je bilo isto...samo par kaplic potem je pa tako prijazno zamujala tri dni,ko sva bila ravno na hanimunu,da sem že mislila na čudež,ko so nama pa zdravniki rekl da brez njihove pomoči(IVF) ne moreva imeti otrok.
Matr kwa se norca dela z mene,pol se bo pa usul k iz škafa,jest se bom pa spet prau blesav počutla......aaawwwwgrrrrrrrruser posted image

clock-img

14.10.2005, 07:21

clock-img

čveka

pencil-img

86

Jutrčka....

Jst tut skoz pogledujem, če bo kej rjavega, ker se je zadnje tri mesece user posted image  tri dni pred prihodom napovedovala z rjavkastim izcedkom..tokrat ni še nič....upam, da se bom počasi, če nama ne bo uspelo, prec vrnila na stare tire, ko je user posted image  točna k urca in brez kakršnih vnaprejšnjih znakov, razen seveda invazij na čokolado zadnj teden prejuser posted image user posted image user posted image .

Anadejka...nikoli ne veš, mogoče se bo vama pa res zgodil čudež user posted image ....življenje zna včasih zelo presenetiti...user posted image user posted image .

lpč

clock-img

14.10.2005, 07:41

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

...jeeeaahhh right.....

clock-img

14.10.2005, 18:42

clock-img

Massa26

pencil-img

451

user posted image , sem že mislila, lahko bi bil ta izcedek znak za to, kar hočmo, ampak če je blo prejšn mesec isto..

Kva nej rečem.. dons sem prebrala en post od dr. Pušenjaka, ki je napisal, da je zanositev kot ˝človek ne jezi se˝ user posted image user posted image user posted image

Da bi že 1x vrgle 6ko, mater.user posted image

clock-img

14.10.2005, 18:45

clock-img

Massa26

pencil-img

451

Aja sorry, sem mal mim udarla.. Kakorkoli že, naj vama rata, četudi s pomočjo medicine user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem