writing-img

gugalnica

clock-img

15.08.2008, 16:43

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

A katera mogoče ve kje naj kupim poceni in vredu plastično gugalnico?? Linki so dobrodošli. RAbimo pa samo sedež in vrv, ne tudi stojala.

clock-img

15.08.2008, 18:33

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

V merkurju sem jih videla, ceno pa vem samo za leseno (tako kot so bile včasih tisti barvasti leseni delčki povezani z špago). Aja ta stane cca 15€.

clock-img

15.08.2008, 21:34

clock-img

2XXL

pencil-img

50

clock-img

15.08.2008, 22:15

clock-img

Noel

pencil-img

344

Mi imamo to:

link

< Sporočilo je popravil shorty -- 16.8.2008 12:49:43 >

clock-img

16.08.2008, 11:24

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

v BC jo imajo za mislim da 11 €

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

16.08.2008, 11:32

clock-img

ježek

pencil-img

94

Koliko vidim, imaš otroka starega 7 mesecev in ti te gugalnice brez naslonjala in sprednjega varovala, po moje ne pridejo v poštev. Kupi takšno, ki je 3 v 1. Se pravi, da je najprej kot sedež in ima spredaj varovalo, kasneje pa lahko varovalo in naslonjalo odstraniš. Je fajn, ker taka gugalnica "raste" z otrokom. Jaz sem jo kupla v Pikapolonici. Ne najdem nobene slikice na netu, lahko pa mi pošlješ ZS če jo želiš videt.

clock-img

17.08.2008, 13:59

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

IZVIRNO SPOROČILO: ježek

Koliko vidim, imaš otroka starega 7 mesecev in ti te gugalnice brez naslonjala in sprednjega varovala, po moje ne pridejo v poštev. Kupi takšno, ki je 3 v 1. Se pravi, da je najprej kot sedež in ima spredaj varovalo, kasneje pa lahko varovalo in naslonjalo odstraniš. Je fajn, ker taka gugalnica "raste" z otrokom. Jaz sem jo kupla v Pikapolonici. Ne najdem nobene slikice na netu, lahko pa mi pošlješ ZS če jo želiš videt.

Ja sej takšno iščem, z naslonjalom in varovalom spredaj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem