cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gugalnica za najmlajše

clock-img

21.06.2006, 16:18

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

To zdaj sprašujem čist mim..user posted image

A obstaja gugalnica npr za 3-mesečnika...opažam da naš ful uživa, ko ga v jajčki zibam naprej in nazaj..

Skratka gugalnica - jajčka na stojalu...

lp

clock-img

21.06.2006, 16:25

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Seveda obstaja. Gugalnik - ne ležalnik. Poglej v otroških trgovinah. Mi imamo od Fisher Price, kuoili smo v Toysu, ima pa še nekaj melodij zraven. Znižan je bil na 50 Eur.

clock-img

21.06.2006, 16:53

clock-img

ursa_p

pencil-img

1227

Ce sem prav razumela PioM, potem bi bil v redu tudi stolcek za hranjenje in gugalnik v enem ... Prima Pappa Dondolino ... mi ga imamo, pa je kar v redu. Je pa samo do 10 kg (na baterije), rocno pa skoz.

Drugace pa imajo na Soncku prav gugalnik.

Lp, Ursa

clock-img

21.06.2006, 16:54

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Jas sem ga vidla v bejbi centru v MB pred nekaj časa! To kar kupi ker je res super stvar!user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

21.06.2006, 17:13

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

A veste da nisem prej pomislila na to zadevo...včeraj pa ga dam v jajčko..je bil sitkan proti večeru in semga zibala naprej in nazaj...mali mi je ful hitro zaspaluser posted image ..sam mal težko je to za nas za zibat.

Pa danes spet..

Mam dolgo lajtngo, ne?user posted image

Bom šla pogledat v BC, a v kakem šparu pa nimajo kej podobnega? No, saj bom šla preverit.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem