cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gumijasti škorenjčki za dež

clock-img

31.10.2008, 09:11

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Je katera zasledila akcijo v hofferju ali eni izmed poceni trgovin?prosim če lahko javite ko bo.
Hvala.

clock-img

31.10.2008, 09:13

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Če se ne motim je Hofer že imel akcijo škornjev in palerin. Malo si prepozna...Zdaj že dajejo zimsko obutev ven. user posted image

clock-img

31.10.2008, 09:17

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V leclercu v Lj se da dobit kar poceni, sam jaz nisem dobla prave št.

Da se malo uštulim - če so škornji mokri, kateri je najhitrejši način, da se posušijo? Od tamale se sušijo že 3.dan, pa so znotraj še vedno mokri. user posted image

clock-img

31.10.2008, 09:20

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Na radiator z njimi!

clock-img

31.10.2008, 10:04

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Pri nas doma je bila navada, da se na začetku v mokre čevlje natlači časopisni papir - posrka vlago.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

31.10.2008, 12:39

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pri nas doma je bila navada, da se na začetku v mokre čevlje natlači časopisni papir - posrka vlago.

U, si me spomnila, ko sem bila jaz majhna je tudi moja babica dajala časopisni papir v škornje. Hvala! In radiator, seveda. Samo kaj, ko ga moram posebej priklopit, se namreč grejemo s klimo.

clock-img

31.10.2008, 13:44

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

U, si me spomnila, ko sem bila jaz majhna je tudi moja babica dajala časopisni papir v škornje. Hvala! In radiator, seveda. Samo kaj, ko ga moram posebej priklopit, se namreč grejemo s klimo.

Pol pa jih daj pred kalorifer sušit.
A so škornji prepuščali ali si jih prala? Ker take, ki vodo prepustijo, je potem brezveze uporabljat - je najlepše čofotanje po lužah.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

31.10.2008, 14:04

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Je katera zasledila akcijo v hofferju ali eni izmed poceni trgovin?prosim če lahko javite ko bo.
Hvala.

Jaz sem jih ravno ta teden iskala za Jana. Po 8 EUR jih imajo v Tušu, samo niso imeli prave številke. Tudi V Leclercu imajo veliko izbire, cene pa so pod 10 EUR. Nazadnje sem pa kupila ene v Lidlu za 5 EUR.

clock-img

02.11.2008, 07:23

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala, smo jh že nabavili v Trstu od tweetija za 11 evrov.

clock-img

02.11.2008, 09:56

clock-img

Anonimen

Kje pa bi lahko dobila kakšne majhne številke, npr. 20?

clock-img

02.11.2008, 14:37

clock-img

Menčy

pencil-img

589

kake cene pa ima Deichman? In ali so res imeli škornje v HM-ju?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem