cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

h&m stara oblačila v zameno za kupon?

clock-img

17.09.2013, 13:53

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

zadnjič sem v H&m opazila zaboj z starimi oblačili. baje da prineseš tja svoja oblačila, ki jih ne nosiš in dobiš nekakšen bon?! napiše katera kaj več?

clock-img

17.09.2013, 14:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.09.2013, 14:41

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

o super, pa verjetno ni nujno da je h&m znamka? to namreč ne piše nikjer?!

clock-img

17.09.2013, 14:51

clock-img

saska27

pencil-img

134

Prineseš lahko kakršen koli tekstil katere koli vrste in znamke - tudi raztrgan, umazan, kosi blaga, kar koli ... sploh ne pogledajo v vrečke, samo vprašajo, če imaš samo tekstil. Če se želiš samo rešiti starega tekstila, ga prineseš v veliki vrečki, če zbiraš te kupone, pa lahko tudi v zelo majhni. In vrečka ne rabi biti od H&M.

clock-img

17.09.2013, 19:10

clock-img

petea

pencil-img

5336

Super! Ravno takšno informacijo sem potrebovala tudi jaz! user posted image
Hvala!

Sem že hotela odpreti novo temo, če ima kdo kak predlog, kam namesto direktno v koš dati neuporabna oblačila; nabralo se nam je namreč kar precej predvsem otroških oblačil, ki niso več primerne za nošenje, nekako pa jih nimam srca vreči v smeti, če obstaja koristnejša rešitev zanje in zame. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem