writing-img

harvey norman

clock-img

24.11.2007, 17:43

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

še nikoli nism bla tam-grem čez slabih 14 dni pogledat. z dragim namreč kopujeva spalnico in ker za celo spalnico nisva pripravljena dat fuul keša sm mal gledala po netu njihove kataloge in so mi cene zelo všeč.
zdaj pa me zanimajo vsa mnenja, izkušnje...
o rutarju nism lih slišala veliko vspodbudnih besed.... za harvey norman pa ne vem.

clock-img

24.11.2007, 17:49

clock-img

Anonimen

Kolikor sem slišala, je ok. Ampak samo slišala.

clock-img

24.11.2007, 17:52

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

no saj za rutar sem tud jaz samo slišala, razen tega da sem bila večkrat noter, nisem pohištva še nič kupila...slišala pa dost predvsem negativnega mnenjauser posted image

zato pa me zanima zdaj harvey...

clock-img

24.11.2007, 18:27

clock-img

ona

pencil-img

3685

Moja kolegica je v kopru nekaj kupovala,menda predsobo in je bila zadovoljna,je hitro dobila naročeno,samo menda so šli sami si iskat,cena je bila tudi ugodna,tako,da ona ni rekla nič proti harveyuuser posted image

clock-img

24.11.2007, 18:31

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

ja no ja jaz želim dostavo domov ker mi je malo težko celo spalnico tovorit domov. po potrebi dostavo doplačam itak, če le vse ostalo štima.

clock-img

24.11.2007, 19:26

clock-img

rocky2

pencil-img

24

Midva sva naročila pri njih kuhinjo, bila sva zelo zadovoljna, zelo so nama šli na roke, dostava in naročilo ko so rekli, naročilo je bilo še mal prej kot je rekel. Edino kar mi ni bilo všeč je bilo, da še po pol leta niso rešili reklamacije (nekaj malega) in ko sva klicala najinega zastopnika mi je 3x obljubil, da bo preveril in poklical nazaj, pa nikoli ni. Poklicala sva njegovega šefa, še isti dan me je poklical zastopnik in obljubil, da bo zadeva rešena še v tem tednu, dons je sobota in še nič.

Če ne bi bilo tega, bi bili ful ok.

Mina in Brina

Brina, Mina, Nenya, Rok...nas je pa že veliko, ane.

clock-img

24.11.2007, 19:40

clock-img

Anonimen

s harvijem nimam izkušenj.

a sta kej ikejo gledala?

clock-img

24.11.2007, 20:05

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Midva prej nisva še nikoli tam kupovala, šla sav pa po spalnico, ki je bla zelo ugodna in taka res moderna s tremi drnimi vrati - ogromna. Bila zelo zadovoljna, dobili smo jo prej kot so rekli, je pa res da montaža ni vračunana, tako da jo je moj ke neki cajta sestavlu.

clock-img

24.11.2007, 20:09

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Mi2 sva tam naročila otroško sobico in sva bila zelo zadovoljna. Dostava še pred rokom in tudi ko je proizvajalec nekaj zamučkal, so sami uredili in smo v roku treh dni dobili stvari, kot smo jih naročili. Brez težav user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

24.11.2007, 20:21

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Naročili otroško sobo, ki naj bi prišla konec novembra (lansko leto) - dobili smo jo konec januarja letos. Smo potem dobili brezplačno montažo in prevoz.

clock-img

24.11.2007, 20:28

clock-img

NevenkaP

pencil-img

462

Midva sva v HN kupila posteljo. Od naročila in cene, do dobave, vse je klapalo. Pozitivna izkušnja!

clock-img

24.11.2007, 21:00

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

uuu fajnuser posted image user posted image same načeloma pozitivne izkušnje, komi čakam da greva pogledat.

lara sva gledala ikeo ja sam kaj vem...ne vem sam sej cenovno je ikea verjetn še cenej sam tako za do 1000€ sva tako al tako pripravljena odšteta za spalnico, malo več pa težko ker naju drugo leto čaka še večji finančni zalogaj-kuhna pa dnevna tako da...ne vem bm še pogledala...

clock-img

27.11.2007, 17:01

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Tudi jaz lahko HN samo pohvalimuser posted image

clock-img

28.11.2007, 08:23

clock-img

k1

pencil-img

1649

mi smo vzeli tam kuhinjo, pa smo bili ful zadovoljni z njihovim odnosom in z vsem. sami +++++++++. 

clock-img

28.11.2007, 08:33

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

HN je Ok, od Rutarja pa samo čim dlje stran.

clock-img

28.11.2007, 09:14

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ima mogoče kdo omaro iz hn? kake so kaj variante pri njih? jaz namreč bom morala nabavit omaro, samo bi rabla prou eno z drsnimi širine 1 meter user posted image . al je to boljše poklicat mizarja? 

clock-img

04.12.2007, 09:55

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Kupila sva kuhinjo  v HN  in smo zadovoljni .user posted image user posted image user posted image

Najdojenček

clock-img

06.12.2007, 13:35

clock-img

ARIANNA L.05

pencil-img

79

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

ima mogoče kdo omaro iz hn? kake so kaj variante pri njih? jaz namreč bom morala nabavit omaro, samo bi rabla prou eno z drsnimi širine 1 meter user posted image . al je to boljše poklicat mizarja? 

jaz sem novembra narocila spalnico z omaro z drsnimi vrati posebej. Spalnica (postelja 180 X 200, jogi kar dobre kvalitete, komoda in nocna omarica - mislim, da nisem nicesar izpustila) je bila € 1700. Dobavili jo bodo v roku 4 - 6 tednov.

Morala sem dati omaro delat po narocilu, in me je prisla samo omara € 1300.

Pojdi v HN, pozanimaj se koliko bi te stala omara, ki jo zelis (ti bodo naredili tocen izracun - dobava pa je od 6 - 8 tednov. Toliko moram tudi sama cakati na omaro), nato pojdi se do mizarja, ki bi ti ravno tako moral narediti izracun. Pol se pa odlocis.

V HN moras dostavo in montazo  placati posebej. Komot bi bila lahko zastonj, glede na denar kiga pustis pri njih.

Vse razen omare bi morala dobiti najaksneje do 20.12.2007. Bomo videli. Imam pa dober obcutek. Vse to sem pa narocila v Koprskem HN.

Laura Arianna - 14.03.2005
V pricakovanju drugega soncka - 09.02.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem